Màxim Huerta parla clar a TV3: "Ningú em va donar suport i vaig acabar al psiquiatra"

Màxim Huerta a 'Planta baixa' (TV3)

L'escriptor i presentador de TV i exministre de Cultura i Esport del govern espanyol, ha estat molt crític per com se'l va tractar per un problema amb Hisenda

Va néixer a Utiel fa 50 anys. És periodista i escriptor. Màxim Huerta va treballar a TVE, Canal 9 i a Tele 5, editant i presentant informatius. Però per a molts, passarà a la història per ser el ministre més breu de la democràcia: tan sols va ocupar set dies la cartera de Cultura i Esport al primer govern de Pedro Sánchez i va plegar el 13 de juny del 2018. El motiu va ser una regularització amb Hisenda de 365.000 euros, que l'agència tributària va considerar il·legal. Aquest dilluns, el presentador que ara presenta les tardes a la televisió valenciana À Punt, ha estat entrevistat al programa 'Planta baixa' de TV3 amb Ricard Ustrell i s'ha quedat ben a gust.

Ana Rosa i Màxim Huerta a Tele 5

"Com va ser la trucada de Pedro Sánchez per dir-te que et volia al govern?", ha preguntat Ustrell al periodista sobre la seva arribada a la política. "Jo estava esmorzant i me'n anava cap a la Fira del Llibre i em va dir que no penjava fins que li digués que sí, i vaig tirar endavant", ha revelat Huerta. "A la presa de possessió notava a la gent molt preparada per a la política, però jo em veia molt poca cosa", ha afegit.

Sobre la multa d'Hisenda, el valencià ha volgut reivindicar que "només va ser una sanció administrativa" que va pagar. Sobre per què va decidir abandonar el càrrec, el presentador ha revelat que ho va fer "per què ningú em va donar suport". "El dia que vaig plegar ningú em va telefonar i abans el meu mòbil no parava de sonar", ha afegit visiblement molest.

Altres titulars de Màxim Huerta a 'Planta Baixa'

"La felicitat continuada ja no la recordo, suposo que alguna vegada la vaig tenir quan era petit. Ara estic tranquil, que per a mi és la felicitat"

"Ho he passat fatal cada vegada que algú fa un acudit sobre mi. Vaig acabar al psicòleg i al psiquiatra"

"He perdut l'autoestima i ara no sé si està bé les coses que faig. Sóc totalment insegur en tots els aspectes i crec que als meus 50 anys se'm quedarà per sempre. No sóc una persona forta"

"Miquel Iceta em sembla un Ministre molt gris"

"Una cua de gent que no havien pagat, com Pedro Duque, van rebre el suport de mitjans i govern, i a mi, res. Com no has d'entrar en depressió?"

"Vaig veure com de 'fills de puta' som els periodistes quan volem enfonsar a una persona. Jo estava mirant La Sexta que pressumeixen de periodisme i no, són igual que la resta i manipulen com els altres"

Màxim Huerta i Ricard Ustrell (TV3)

"La meva mare em va dir 'no deus haver dit que sí a ser ministre?'. Ella s'olorava el merder"

"No hi va haver ni una paraula de Pedro Sánchez dient que havia pagat els meus deutes i que no hi havia cap assumpte pendent"

"No he rebut la trucada que esperava de Pedro Sánchez. Sí que em va trucar per oferir-me un càrrec i li vaig dir que ni me l'havia d'oferir ni jo l'havia d'acceptar"

ETIQUETES:

Deixa un comentari