CAP D'ANY 8TV s'encomana a Letícia Sabater i Frank Blanco per les Campanades

Frank Blanco i Letícia Sabater

La cantant i presentadora serà l'estrella convidada de l'especial de Cap d'Any que farà 'El circ'

Per Marc Larroya

8tv continua apostant fort per fer-se el seu lloc entre l'audiència de Catalunya i lluitarà per l'última nit de l'any. A banda de l'especial per la nit de Cap d'Any liderada per Frank Blanco, presentador de 'El Circ', la cadena tindrà a la cantant catalana Letícia Sabater com a estrella de les seves Campanades.

La presentadora i cantant catalana se sumarà al xou i farà per primera vegada la retransmissió d'unes Campanades a la televisió. El programa especial començarà a les 23.30h i durarà fins a la 1.30h de la matinada i comptarà amb tots els rostres de 8tv. La intenció del programa serà passar la nit de Cap d'Any amb els teus ídols com Letícia Sabater, Jordi LP, Barragán, Xavier Deltell i la cantant Rebeca, entre d'altres membres de 'El Circ'.

Leticia Sabater acompanyarà als habituals col·laboradors del programa de 8tv en el seu sopar de Nit de Cap d'Any, amb una actuació musical molt especial i recordant alguns moments de la seva trajectòria televisiva. Cal recordar que Frank Blanco ja va ser pioner en l'última nit de l'any, sent el primer que va fer unes campanades amb Cristina Pedroche a La Sexta, amb un gran èxit d'audiència.

Frank Blanco disfressat de Pare Noel a 'El Circ'

Amb totes les cares de 8tv

La retransmissió de les Campanades comptarà amb la presència de les principals cares de 8tv, que tindran un paper destacat: cada presentador representarà a una campanada. Així, Samanta Villar (L'entrevista incòmoda) serà la primera campanada, seguida d'Albert Lesán (Rondeando), Ares Teixidó (Sexual revolution), Carlos Fuentes i Marco Chiazza (Catalunya opina), Miquel Serra (Directe! Catalunya), Miquel Valls (8maníacs), Albert Brosa (8aldia), Gina Pedrós, Imma Sust, Augusta Thoenig (les tres col·laboradores del 'Sexual Revolution') i Letícia Sabater i Frank Blanco.

La nit començarà a les 21.30h, amb un resum dels millors moments del programa '24 h non stop show' de Bibiana Ballbè a la Sala Paloma de Barcelona.

La darrera vegada que 8tv va sumar-se a fer un especial de Cap d'any, va ser l'any 2017, encara a mans del Grup Godó. En aquella ocasió, el periodista de RAC1 i actual col·laborador de Frank Blanco, Rocco Steinhäuser, acompanyat de la model Mireia Canalda i la còmica Judit Martín, van ser els encarregats d'acomiadar l'any, tot i que sense gaire èxit pel que fa a audiències.

ETIQUETES:

Deixa un comentari