'Com si fos ahir' s'acomiada fins al 10 de gener amb les trames més embolicades que mai

En Miquel i la Noe a 'Com si fos ahir' (TV3)

En aquesta última setmana les principals trames de la sèrie, lluny de resoldre's, s'han complicat encara més

Aquest divendres, 24 de desembre, TV3 emetrà l'últim episodi de l'any de "Com si fos ahir", la telenovel·la líder de la sobretaula a Catalunya. La sèrie no tornarà fins el dilluns 10 de gener, quan reprendrà l'emissió, després de Reis.

Uns últims dies convulsos

En aquesta última setmana d'emissió les principals trames de la sèrie, lluny de resoldre's, s'han complicat encara més. Destaca la relació de l'Andreu i la Pili, just ara que acabaven de reconciliar-se, l'Andreu ha confessat que no es veu capaç de tirar endavant amb la relació perquè té massa dubtes. La Pili, indignada, ha marxat de casa i sembla que aquesta vegada serà per sempre.

La Pili i l'Andreu

Ahir, dimecres, en un episodi monogràfic i inquietant dedicat a la Marta, es va reconciliar amb la colla. Potser és el primer cop en tota la telenovel·la que la Marta demana perdó. Un perdó sui generis, però els destinataris ho han ben entès. Perquè la Marta, malgrat el seu caràcter, té una autenticitat que la fa especial i les persones amb qui comparteix el seu univers l'estimen i viuen el millor i pitjor d'ella amb humor i resignació.

Però la trama principal des de ja fa setmanes, i que també s'embolica cada cop més, és la que protagonitza el nucli familiar de la Noe i el Miquel. La Noe, passa per hores baixes. Molt baixes. Ella i la Mari Carmen no tindran el Pare Noel de sempre, el que representava el Paco. No s'acaba de decidir entre el David i el Miquel, i la dependència de les pastilles la podria haver ficat en un bon embolic. Aquesta família necessita una bona notícia o un gir que estabilitzi la situació ben aviat. Potser serà just després de Reis.

En Juli també s'ha complicat la vida una mica més convidant a sopar la Maria tot i que l'Ivan l'hi ha desaconsellat. I el Jordi i la Gina viuen la vida i la relació de maneres molt diferents i no acaben de trobar-se.

Què passarà al 2022? Una mica d'espòiler…

A partir del 10 de gener, l'espectador comprovarà que el Miquel i la Noe no hauran perdut del tot el contacte aquestes festes. La Gemma i la Sílvia encara hauran de passar per alguns sotracs abans de recuperar la relació que tenien abans, si és que això és possible, ja que la Sílvia està rabiosa. La Marta viurà un moment molt crític amb el Burguer. L'Andreu haurà d'encaminar de nou la seva vida, un company de feina serà –sembla– el millor suport, perquè la Magda i la Charo no es mostraran gaire disposades a fer-li costat. El Quim i la Cati continuaran immersos en un "T'odio, amor meu", ara potser els tocaria una mica de calma… potser. I el Jordi continuarà intentant impressionar la Gina amb unes maniobres una mica maldestres que, a ella, no li fan gaire gràcia, però tampoc se'n cansa.

I l'Ismael, trist perquè no pot veure el Jan, haurà passat les festes molt dependent de la Júlia. El fill del Litus s'ha implicat molt en una qüestió que segurament li ve gran, però ha mostrat des del primer moment la fidelitat incondicional que processa cap al seu company d'escola. El noi s'està fent gran i en el camí ha robat el cor a la Júlia, a l'Eva i també a l'espectador.

Les audiències lideren la sobretaula amb un 17,3% de quota

"Com si fos ahir" ha liderat la franja de la sobretaula amb una audiència mitjana de 249.000 espectadors i una quota del 17,3%. A internet, més de 80.000 usuaris únics veuen cada setmana la sèrie a la carta. El vídeo més vist d'aquesta temporada és el del capítol 750, emès el 14 de setembre, en què fan fora el Miquel d'un aparthotel perquè els veïns es queixen dels plors d'en Guillem; la Cristina comença a trontollar respecte a la relació amb en Bruno, i en Quim no troba feina.

ETIQUETES:

Comentaris ( 4 )

 1. E

  Es lleig apropiar.se d.un text que no es teu, com si ho fos.

  1. Redacció

   És una nota de premsa de TV3 que ens han enviat i que podem utilitzar literalment. No ens podem inventar la informació de la sèrie

   1. E

    Val, al no veure font citada se m'havia fet molt estrany….

Deixa un comentari