Belén Esteban revela a Broncano els diners que té al banc

Belén Esteban entrant amb cadira de rodes a 'La Resistencia' de Movistar+

La col·laboradora de 'Sálvame' va ser la convidada sorpresa de 'La Resistència' i va respondre a les habituals preguntes sobre sexe i diners

"Avui, a 'La Resistencia', quan ningú ho esperava, demano un aplaudiment per a Belén Esteban" va dir David Broncano, aquest dijous, al seu programa de Movistar +, per a rebre a la de Tele 5. Esteban, va entrar amb una cadira de rodes amb motor i plena de bosses de patates de la seva empresa de recent creació 'Sabores de la Esteban'. "No podeu ser més cabrons que posar-me com m'heu posat", es va queixar.

Sexe i diners

La col·laboradora de 'Sálvame', va explicar què fa quan surt del programa: "Sóc una tia molt normal, anem a un bar, o anem a casa i quedo amb les meves amigues. Les meves amigues de sempre, des de petites". Però totes les mirades estaven posades a les dues preguntes habituals de Broncano als seus convidats: Quants diners tens al banc i quant sexe has tingut en l'últim mes?. Sobre els diners que acumula, primer va voler aclarir: "He guanyat molts diners, però vaig tenir un problema amb Hisenda, vaig haver de pagar 700.000 euros i ara ja no dec res".

Esteban també va voler carregar contra el seu exrepresentant, Toño Sanchís: "Em deu 400.000 euros però la justícia va molt lenta". I va afegir això de la seva inversió: "Aviam no t'enganyaré, jo he invertit molt en la meva empresa d'alimentació, sobretot tinc camions i tràilers". Però Broncano va insistir: "I en diners quant és això?" i la de Tele 5, va intentar respondre tirant pilotes fora: "Una mica menys que Amancio Ortega (propietari de Zara)". "Això no val", va insistir el presentador. "Va no t'enganyaré, entre 40.000 i 100.000 euros"., va acabar afirmant Belén Esteban, davant la sorpresa de Broncano que ho va trobar poc.

El marit de Belén Esteban, entre el públic de 'La Resistencia'

Pel que fa al sexe, Esteban va assegurar que per a ella era diferent "follar i fer l'amor". Tot i així va respondre: "Tinc un marit de 34 anys, jo 48 i la nostra vida sexual va molt bé. Vols que et posi un número? Entre 2 i 3 vegades a la setmana està molt bé".

Esteban sorpresa amb la fama de Broncano

La de Tele 5 també va revelar que no sabia que David Broncano fos tan conegut per la gent. "M'ha cridat l'atenció que et segueix munt de gent, de la qual cosa jo m'en alegro ehhh", va dir. "Què et creies que era això un 'xiringuito'?", li va preguntar el de Movistar +. "Tu pensaves que això era un programa d'Extremadura?", va ironitzar Broncano. "No, però és veritat que m'ha sorprès que agrada molt aquest tiu i escolta que jo moltes vegades he vist entrevistes i he dit l'envio a prendre per cul, perquè té un humor que no entenc, saps?", va afirmar Esteban.

ETIQUETES:

Deixa un comentari