TV3 estrena "Caigut del cel", un programa d'herències inesperades

Roger Coma a 'Caigut del cel' (TV3)

La cadena pública emetrà el programa els dijous a la nit després del 'Polònia'

L'actor Roger Coma estrena a TV3 'Caigut del cel', un nou format de 6 capítols de 60 minuts de durada i que s'emetrà els dijous després del 'Polònia'. Es dona el cas que fa poques setmanes, La Sexta va emetre un format semblant titulat 'Cazaherederos'. Produït per Gestmusic ('Tu cara me suena', 'Boom!', 'Operación triunfo'), el programa es basa en el format creat per la televisió holandesa RTL4 i a diferència del de La Sexta aprofundirà en el valor humà de les hisòries.

Així és 'Caigut del cel'

Malauradament, hi ha moltes persones que es moren soles. Els diners que deixen enrere no sempre acaben en mans de la gent a la qual van destinats: perquè aquesta persona és, per exemple, un cosí molt llunyà; o perquè aquesta persona no es pot localitzar; o perquè el contacte s'ha trencat fa dècades. Si vint anys després de la defunció, els hereus no han reclamat els diners, l'herència passa a mans de l'Estat.

Roger Coma explorarà en arxius municipals, en cementiris o en cases enderrocades fa anys per trobar pistes que el puguin conduir a les persones que no saben que tenen una herència a nom seu. Al principi de l'episodi, Coma no sap mai com i on acabarà el viatge, de final impredictible, i anirà fins on calgui, fins i tot a l'estranger, per entregar aquest regal caigut del cel al destinatari.

A partir d'aquí, comença a buscar més informació sobre la persona que s'ha mort i fa recerca sobre possibles hereus legítims. Quan els troba, els explica l'herència i els seus orígens. Els espectadors seran testimonis d'històries familiars i secrets que es revelaran durant el procés fins que l'herència arribi a mans dels hereus, als quals a partir d'aquest moment els canviarà la vida.

Roger Coma rodant el nou programa

Primer episodi: una arquitecta

La Cristina Azcona era una dona misteriosa, amb pocs amics, soltera i sense fills. Nascuda el 1944 a Barcelona, va ser una de les primeres arquitectes catalanes, i va aconseguir acumular un important patrimoni que ningú ha reclamat des que ella va morir, el 2013, amb 69 anys i sense fer testament.
El Roger Coma haurà d'investigar la vida de la Cristina i, pas a pas, reconstruir el complex arbre genealògic d'una dona avançada al seu temps, fins a trobar els seus hereus legítims i entregar la seva sucosa herència.

https://twitter.com/Gestmusic/status/1504412399880835073?s=20&t=UzOS_MbZkBZg398faXdDLg

ETIQUETES:

Deixa un comentari