Lydia Lozano brota contra Laura Fa: "El castellà no el deus entendre bé"

Laura Fa disfressada de Chanquete a 'Sálvame'

La de Tele 5 i la catalana, han protagonitzat un dur enfrontament després d'especular amb un nou amant de Marta Riesco

Laura Fa ha tornat a ser el centre de les crítiques a 'Sálvame'. La col·laboradora ha explicat que coneixia un possible nou amant de la periodista del moment: Marta Riesco. La reportera d'Ana Rosa Quintana que està de plena actualitat per haver tingut un afer amb Antonio David Flores, continua sense obrir boca. Però aquest dilluns ha tornat a ser a la diana de l'amor. Segons Fa, Riesco també hauria mantingut més que paraules amb un company del programa. Un nom que no ha volgut revelar fins que ho tingui confirmat del tot.

Però la notícia s'ha complicat quan s'ha especulat que Alonso Caparrós, present a plató, també podria haver caigut a les tentacions de la reportera. Caparrós ho ha negat visiblement enfadat. "Em sento enganyat pels meus companys. Em fa mal que penseu això de mi". Laura Fa ha volgut aclarir que ella no volia posar-lo en qüestió i ha assenyalat a Lydia Lozano com a responsable. "El castellà no els deus entendre bé. Tingues els nassos de dir qui és", ha exclamat Lozano. La picabaralla ha anat pujant de to i Lydia s'ha abraonat contra la catalana: "No puc amb ella". "Porto 12 anys al programa però em treu de polleguera", ha afegit.

Disfressats de personatges morts

Tot plegat en ple dia de Tots Sants i amb els col·laboradors disfressats de famosos morts. Chelo García Cortés de Diego Armando Maradona, Laura Fa de 'Chanquete', Miguel Frigenti de 'El Fary', Lydia Lozano de Lady Di, Belén Esteban com 'La Veneno' i Alonso Caparrós de Salvador Dalí. La presentadora Nuria Marín ha deixat el seu color per passar-se al ros per un dia disfressada de Marilyn Monroe.

ETIQUETES:

Deixa un comentari