Jordi Hurtado de 'Saber y ganar': "Mai m'han trucat de TV3, em sembla una vergonya"

Jordi Hurtado (La 2)

El popular presentador de La 2 ha criticat que mai ha rebut cap oferta per treballar a la cadena pública

Jordi Hurtado (64, Sant Feliu de Llobregat), aviat farà 25 anys que condueix el mític concurs 'Saber y ganar' a La 2 de Televisió Espanyola. Cada dia és l'espai més vist de la cadena, i guanya a Cuatro, La Sexta o a La 1. Va començar a Ràdio Joventut amb 18 anys al costat d'Antoni Bassas o Joaquim Maia Puyal i va debutar a la televisió l'any 1985 al concurs 'Si lo sé no vengo' a RTVE. Aquest dissabte el presentador ha estat entrevistat a 'El Suplement' de Catalunya Ràdio i ha confirmat que tot i que el seu físic no envelleix "no m'he operat ni m'he fet res, ni ho faré".

"Mai m'han trucat de TV3, em sembla una vergonya", ha dit Hurtado, que sempre ha treballat a RTVE tot i ser català. "El 'Saber y ganar' és un programa molt català creat i fet per catalans i al plató parlem en català, i els concursants que venen de fora no ens diuen res", ha afegit. El de Sant Feliu no forma part de la plantilla de RTVE, tot i ser una cara de tota la vida: "Sóc autònom i em renoven cada 3 mesos"

Jordi Hurtado no només presenta concursos, també ha fet de doblador (va ser la veu de l'Epi de 'Barri Sèsam', entre d'altres). Però ara no es planteja provar nous formats. "Esperes projectes que no surten i quan veus que fas tants anys amb un programa que funciona és una meravella", ha explicat.

El presentador ha volgut deixar clar que la televisió no l'ha fet ric. "Em llevo a les 6 del matí i gravo tot el dia cinc programes, tres pel matí i tres per la tarda i surto a les 20.30h del vespre", ha explicat, tot i que no es veu de retirada: "L'any que ve faré 65 anys, però no em plantejo jubilar-me".

ETIQUETES:

Deixa un comentari