Ares Teixidó carrega contra 'Sálvame': "És prostitució televisiva"

Ares Teixidó al plató de 8tv

La lleidatana s'ha mostrat molt contundent contra la cadena privada i la premsa del cor

La presentadora lleidatana Ares Teixidó (34), ha carregat amb contundència contra Tele 5. Ha estat durant una entrevista al '8maníacs' de 8tv, on ha recordat com va actuar la cadena i la premsa arran de la seva relació amb el cantant David Bustamante. Teixidó, actualment manté una relació amb la famosa instagramer brasilera Bruna Manzoni, ex parella de la filla de Bárbara Rey, Sofía Cristo.

"La pressió de la premsa em va matar", ha dit la de Lleida sobre el seu silenci amb Bustamante. La de Lleida no va reconèixer la seva relació amb el cantant, tot i que la premsa n'havia capturat imatges. "Nosaltres no estàvem enganyant, però no volia que se sabés", ha afegit Teixidó. El retret més dur ha estat contra per la periodista Laura Fa. "Jo no m'hagués assegut en aquesta taula amb la Laura Fa per què va dir que no pagava el meu pis. I va arribar a dir coses…", ha dit Ares. L'ex de Bustamante no va reconèixer la relació fins que va concedir una exclusiva i Fa sempre s'havia mostrat molt crítica amb el relat de Teixidó, que considerava que exagerava.

Laura Lago, companya de Fa a 'Sálvame', ha reconegut que l'espai va ser força dur: "Recordo una tarda a 'Sálvame' molt dura on se't va relacionar amb molts homes". Teixidó visiblement enfadada ha carregat amb contundència contra els periodistes per la persecució que va patir. "La premsa del cor és classista. Ho ho vaig passar tan malament que no tenia forces per sortir al carrer a defensar-me". "Recordo un dia que va trucar un suposat exnòvio meu a un programa de televisió ('Sálvame') i era tot inventat. Hi ha una altra televisió (en referència a Tele 5) en la que diuen mentida rere mentida", ha criticat Teixidó.

Molt dura amb 'Sálvame'

La lleidatana també ha volgut explicar que ha rebutjat moltes ofertes per treballar a Tele 5. "Jo no serveixo per treballar a programes com 'Sálvame', per mi és prostitució televisiva". "He rebutjat moltes ofertes per anar al 'Deluxe', no sé anar a llocs en els que em vexin i m'humiliïn", ha afegit. Tot i això, l'any 2015 va participar a 'Gran Hermano VIP', on va ser eliminada contra Belén Esteban per la mínima (51,1% contra 48,9% dels vots). Ara es mostra feliç de tornar a presentar un programa propi: 'Sexual revolution', a 8tv, cada diumenge a les 22.50h. I alerta: "Espero que el David Bustamante vingui al programa. Ja li he dit".

ETIQUETES:

Deixa un comentari