BRUIXA POLÈMICA Aramís Fuster reapareix en català a 8tv: "Torno a Catalunya després de 23 anys"

Aramís Fuster a 8tv

La vident més mediàtica de la televisió va tornar en plena forma i va revelar que ha decidit viure a Barcelona

La vident més famosa de la televisió torna a Catalunya. Aramís Fuster (70) natural de Berga, ha viscut a Andalusia. "He estat fora de Catalunya 23 anys i ara torno i busco pis a Barcelona", va revelar la bruixa en una entrevista a 'El Circ' de Frank Blanco a 8tv. Aramís va tornar a parlar en català, tot i que va reconèixer que el tenia rovellat. "Vull tornar a casa perquè ja he viatjat molt i aquí a Catalunya tinc les dues més importants de la meva vida: els meus fills que ara no m'estimen, però tinc l'esperança que algun dia em voldran veure", va afegir.

L'any 2018, Fuster va parlar a RAC1 de la situació política. "He marxat de Catalunya de fàstic, tot i que no em sento espanyola. S'hauria de cremar tot Espanya i que en no quedi res. Arrasada. Quatres desgraciats ens estan robant els diners a la cara", va dir la vident. Ara l'Aramís continua addicta a la política: "Veig la televisió americana, a mi m'agrada molt la política".

Frank Blanco i Aramís Fuster a 8tv

Tot i ser bruixa va passar la pandèmia com tothom: "He estat un any i set mesos sense sortir ni al balcó per la covid". També va dir com s'ho fa per cuidar la línia: "esmorzo un iogurt desnatat". L'Aramís a banda de predir el futur també sap cuinar i va revelar el seu plat estrella: peus de porc. Tot i això, no es veu concursant a 'Masterchef': "A la 1 no em trucaran mai perquè em diuen que sóc una tertuliana 'complicada'", va dir la vident més mediàtica.

Fuster va explicar que acumula una llarga llista d'estudis superiors: "Tinc tres carreres (llengua i literatura, filosofia i lletres i psicologia, i dos màsters i ara n'estic fent un altre sobre malalties rares". Però la vident també va dir que parla "5 o 6 idiomes" i que ara "tornaré a parlar català que em costa". Però no només això, segueix ben activa i ho demostrar amb una advertència: "Tinc a molts famosos al llibre negre com Jorge Javier Vázquez o Paz Padilla, i fins que no em demanin perdó, no aixecaran cap".

Aramís va entrar al plató demostrant que estava en plena forma:"Us he portat misteri, por i inquietud, toma aquesta!". Però la bruixa, orfe d'espai a la televisió des de fa temps, va acabar suplicant fitxar per 8tv. "Quan torno? Em llogues?, va dir Fuster a Frank Blanco.

ETIQUETES:

Deixa un comentari