Una periodista canària sorprèn parlant català en un directe a TVE

Francisca González a TVE

Francisca González va informar des de La Palma al programa de Gemma Nierga a La 2

La canària Francisca González ha adquirit una gran rellevància arran de les seves connexions des de l'illa canària de La Palma a TVE. La periodista informa des del primer dia de l'erupció del volcà Cumbre Vieja. Aquest dimarts, la periodista també va fer una connexió per a TVE Catalunya, que va deixar amb la boca oberta.

Va ser al programa 'Cafè d'idees', el matinal conduït per Gemma Nierga, que va connectar amb l'illa per conèixer les novetats de la nova colada. Nierga va donar pas a González, i la periodista va fer tota la seva intervenció en un català més que correcte.

La periodista s'explica

Nierga, no va poder evitar mostrar la seva sorpresa i va felicitar a la periodista. "Ara et faré la pregunta sobre la reobertura de les escoles una altra vegada, però al plató ens hem quedat una mica parats de veure el català que parles. Estimada Francisca". "Parlo català-canari", va respondre González entre riures, i va explicar el motiu del seu coneixement. "Vaig estudiar a Catalunya la segona carrera". González és periodista i també va fer la llicenciatura en Estudis d'Àsia Oriental a la Universitat Oberta de Catalunya.

"Sempre aconsegueixes treure'ns un somriure perquè t'he donat pas i quan he sentit que parlaves català, he pensat: ens està parlant en català?", va afegir Nierga.

ETIQUETES:

Deixa un comentari