Un presentador d'Antena 3 es veu obligat a tallar l'informatiu per un atac de tos

Vicente Vallés a 'Noticias 2' (Antena 3)

Vicente Vallés es va veure obligat a donar pas a una reportera per salvar l'emissió en directe

El presentador de l'informatiu 'Antena 3 Noticias 2', Vicente Vallés, va viure aquest divendres un moment que recordarà durant molt de temps. El periodista es va quedar sense veu en ple directe, després de patir un inesperat atac de tos mentre explicava l'última hora sobre el volcà de La Palma. Casualment el presentador informava de la mala qualitat de l'aire a l'illa canària, a causa de l'alta concentració de diòxid de sofre a causa de l'erupció.

"Un paisatge negre de magma i desolació", va dir una veu en off de l'informatiu i Vallés va pendre el relleu per explicar les novetats del volcà amb unes imatges de la columna de gasos i cendra que envaeix l'illa quan, de sobte, va començar a patir per poder seguir parlant. "Es tem que empitjori la qualitat de l'aire", mentre una tos incontrolada el deixava sense veu. Vallés va demanar disculpes als espectadors en veure que no podia recuperar-se: "Perdó", va exclamar. Per mirar de sortir al pas, el conductor va connectar amb la reportera desplaçada a La Palma, que amb prou feines va poder donar-li pas. La periodista desplaçada va agafar el relleu i va poder salvar la connexió. Un temps que va ser suficient perquè el d'Antena 3 pogués recuperar l'alè: "Sembla que recuperem la veu. A veure si és possible…", va advertir.

ETIQUETES:

Deixa un comentari