You are currently viewing Les sèries més destacades de la setmana

Les sèries més destacades de la setmana

Per Toni de la Torre

Busques sèrie nova? Aquestes són les estrenes més destacades previstes per aquesta setmana:

Larry David

De què va? Larry David torna a interpretar una versió exagerada de si mateix a la onzena temporada d'aquesta comèdia de culte. El personatge, neuròtic, misàntrop i maniàtic, sempre troba una manera de ser infeliç malgrat una vida certament còmode i, en el procés, ofèn a tothom qui té a prop. Com sempre comptarà amb actors convidats en molts episodis, incloent a John Hamm, Woody Harrelson o Tracey Ullman.
Gènere: Comèdia
On? HBO
Quan? Dilluns 25 d'octubre

La sangre helada

De què va? Un balener del s. XIX es disposa a salpar en un viatge on tots els membres de la tripulació amaguen les seves intencions. El capità, interpretat per Stephen Graham, vol fer naufragar la nau, i l'arponer, que està interpretat per Colin Farrell, vol robar al nou metge a bord, que també amaga els seus propis secrets. El resultat és una sèrie fosca i crua que envia els personatges en un viatge que per molts serà només d'anada.  
Gènere: Drama
On? Movistar+
Quan? Dilluns 25 d'octubre

Endeavour

De què va? L'inspector Endeavour Morse continua tenint problemes d'alcoholisme a la vuitena temporada de la sèrie, amb els seus companys preocupant-se per ell perquè veuen com afecta al seu rendiment a la feina. Mentrestant es presenten casos nous, com un taxista que és assassinat o un futbolista nord-irlandès que rep amenaces. La temporada està situada als anys 70 en el mateix context de la ciutat d'Oxford.
Gènere: Criminal d'època
On? 
Filmin

Quan? Dimarts 26 d'octubre

Maradona: sueño bendito

De què va? Aquesta sèrie argentina explica la vida d'Armando Maradona des dels seus inicis fins a l'etapa adulta. El futbolista està interpretat per diferents actors en cada etapa i la sèrie promet no defugir els aspectes més polèmics de la seva vida. Està previst que tingui dues temporades, amb la primera centrant-se en la seva etapa com a futbolista i la segona en la seva feina com a entrenador i el seu retorn a Argentina.
Gènere: Biogràfica
On? Amazon
Quan? Divendres 29 d'octubre

Doctor Portuondo

De què va? Un jove neuròtic que s'amoïna per coses sense importància comença teràpia amb un psicòleg extravagant d'origen cubà que s'ha exiliat a Barcelona. Malgrat el caràcter peculiar del terapeuta, el pacient descobrirà que és una persona d'una saviesa excepcional. La sèrie adapta la novel·la homònima de Carlo Padial, està protagonitzada per Nacho Sánchez i Jorge Perugorria. És la primera sèrie original de Filmin.
Gènere: Dramèdia
On? 
Filmin

Quan? Divendres 29 d'octubre

Fantasmas

De què va? Una parella hereta una mansió que només té un petit problema: és plena de fantasmes de diferents èpoques que no tenen cap ganes que ningú els emprenyi. Un Fantasma dels Canterville on es va descobrint com va morir cada fantasma mentre la parella intenta convertir la mansió en un negoci. A la tercera temporada arriba un visitant inesperat i és un dels plans més divertits per la nit de Halloween.
Gènere: Comèdia
On? Movistar+
Quan? Diumenge 31 d'octubre

Deixa un comentari