PRIMERA APARICIÓ L'emotiu regal de TV3 a Pilar Rahola pel seu aniversari

Pilar Rahola a Cadaqués (TV3)

L'arxiu de la cadena pública recupera una de les primeres aparicions de la col·laboradora a la cadena pública des de Cadaqués

És una de les col·laboradores estrella de la cadena i que fa pujar l'audiència cada vegada que apareix. Pilar Rahola fa anys (63) i ho celebra a un dels pobles més bonic de Catalunya i del món, Cadaqués. La periodista hi té la casa familiar on passa les vacances i on s'escapa cada vegada que la frenètica actualitat televisiva li permet. Aquest dijous, Rahola està d'aniversari i com ella mateixa ha fet públic a Instagram és a l'Empordà: ""Hola estimats! Estic sola a Cadaqués treballant, però el cap de setmana farem festassa familiar", ha explicat la periodista.

L'equip de l'arxiu de TV3 no ha volgut passar per alt aquesta efemèride, i ha tirat del seu fons de documentació per felicitar a la Pilar. Al vídeo publicat a Twitter, es pot veure una de les primeres aparicions de Rahola a la cadena, molt jove i amb només 27 anys. Morena, amb els cabells curts i relaxada al seu estimat poble. "Oh m'heu emocionat", ha respost la col·laboradora. El tall forma part del programa 'Galeria Oberta', presentat per Vicenç Villatoro, entre els anys 1984 i 1986. Per molts anys Pilar!

ETIQUETES:

Deixa un comentari