Cuatro fitxa a Carme Chaparro i Marisol Galdón se'n va a 8TV

Carme Chaparro a Cuatro

La periodista catalana, cara històrica dels informatius de Tele 5, fa el salt al programa 'Los Teloneros'

La periodista catalana Carme Chaparro torna a fer informatius. Aquest dimecres, una de les mítiques cares de Tele 5 des de l'any 1998, s'ha afegit a l'equip de 'Los Teloneros' de Cuatro, el programa d'Antonio Castelo i Miguel Lago, que repassa l'actualitat en clau d'humor cada dia a partir de les 13.45h. L'aposta de Chaparro implicarà donar més pes a la informació i la crítica.

El programa, produït per la productora de 'Sálvame' (La Fábrica de la Tele), i també del programa de Risto Mejide 'Todo es mentira', es va estrenar el passat 13 de setembre de 2021. Fins ara, les audiències han estat molt modestes i l'espai ha anat incorporant canvis cada setmana per mirar de rellançar-lo. Carme Chaparro coneix bé Cuatro, cadena on es va incorporar per presentar 'Noticias Cuatro', després del seu pas per 'Informativos Tele 5'. La catalana que va començar a treballar com a redactora a TV3, va passar a presentar els telenotícies de Tele 5 a Catalunya l'any 1998, i el 2001 fa fer el salt a escala espanyola. A banda de ser la nova cara de 'Los teloneros', Chaparro també s'ha incorporat recentment a l'equip de 'En el punto de mira', també a Cuatro.

Marisol Galdón acomiadada?

Segons ha pogut confirmar elmondelatele.cat, la periodista catalana, Marisol Galdón, que havia fitxat com a tertuliana de l'espai, ha desaparegut misteriosament de Cuatro. Després de la seva polèmica conversa amb Paz Padilla, ni ella ni Carmen Lomana han tornat a aparèixer i segons hem pogut confirmar, no tornaran per ara a l'espai.

Però Galdón no desapareix de la televisió. Frank Blanco l'ha fitxat per al seu programa de 8TV, 'El Circ', on a partir de la propera setmana formarà part de la taula de col·laboradors.

ETIQUETES:

Deixa un comentari