Àngel Casas contundent contra TV3: "Ara no en saben"

Àngel Casas i Toni Clapés a RAC1

El periodista diu al 'Versió RAC1' que un programa com el seu funcionaria però que no hi ha cap interès en fer-lo

El periodista Àngel Casas ha passat aquest divendres pel programa de Toni Clapés, 'Versió a RAC1', després de l'especial que va fer TV3 aquest dimarts per repassar al seva trajectòria. El 1984, coincidint amb la creació de TV3, Casas es va convertir en una de les grans estrelles de la cadena amb el programa 'Àngel Casas Show', un espai que es va emetre fins al 1988 i que aconseguir audiències astronòmiques.

Durant aquests anys va entrevistar a grans estrelles internacionals, amb qui hi va compartir grans històries que ara explica sense pèls a la llengua. Casas nega que un programa d'aquest format no pugui tenir lloc a la graella actual de TV3. "Si no es fa és perquè realment no es vol i no en saben, i no perquè el format no funcioni".

Titulars d'Àngel Casas a RAC1

"Un divendres em diuen que no hi ha cap perill que m'amputin la cama i dilluns ve la meva dona a visitar-me, agafo una septicèmia i dimarts que era Sant Joan m'amputen una cama. Tot el contrari del què em van dir"

"El 23F estava enregistrant el programa de Cap d'Any i tothom va marxar. Em vaig quedar sol amb el realitzador i una orquestra. Pensava que vindria l'exèrcit però van aparèixer només dos policies"

"Vam patir una amenaça de bomba. De fet, em vam patir dues. No hi havia cap seguretat de res. Vaig dir al públic que algú havia trepitjat un cable i la gent s'ho va ceure i va sortir"

"Ara no es fa un programa com l''Àngel Casas Show' perquè no en saben i no tenen cap interès. Als Estats Units funcionen tots"

"El dia que més audiència vam fer va ser amb el torero Espartaco"

ETIQUETES:

Deixa un comentari