Una famosa de 'Masterchef' cuina les seves ulleres

Ulleres de Terelu Campos després des sortir del forn a 'Masterchef Celebrity'

Terelu Campos no va veure caure les seves ulleres i van acabar foses dins del forn

Tercer programa de 'MasterChef Celebrity 6' i ja hi ha un nou plat que serà recordat per sempre per molts espectadors. Per primera vegada, una concursant va cuinar un objecte personal i no apte per a digerir. La protagonista va ser Terelu Campos, filla de María Teresa Campos, que va acabar amb les ulleres al forn durant la primera prova en que havien de cuinar en 75 minuts. "A la Terelu li han caigut les ulleres a la graella del forn, se li han fos", va alertar el membre del jurat Pepe Rodríguez. La filla de La Campos va intentar posar humor al seu error: "Ningú en aquestes cuines ha cuinat fins a les ulleres, què més voleu?". Fins i tot va voler batejar el seu plat com a "ulleres al forn".

Els nervis van jugar una mala passada a Terelu, que sense adonar-se'n, les ulleres que duia penjades a l'escot li van acabar caient al forn. "Què t'ha passat Terelu? Són aquí les ulleres?", va advertir el seu company de concurs, Miki Nadal, en veure les lents de la Campos dins del forn. "Sí, les meves ulleres 'macho'… El pitjor és que no en tinc més", va respondre la periodista.

Però enlloc d'enfadar-se, la filla de la Campos va decidir aprofitar per fer broma i va dur les ulleres torrades al jurat. "Són una fantasia", va dir Pepe Rodríguez, i Terelu va seguir la broma: "Perquè vegis si sóc original". Les xarxes ràpidament van reaccionar i van afegir el plat de Terelu al rànquing dels més surrealistes del format com els ja mítics: 'León come gamba' o "Pájaro muerto encima de un plato".

ETIQUETES:

Deixa un comentari