TV3 enxampa al bisbe Novell i els espectadors esclaten: "Sembla Tele 5"

L'exbisbe Xavier Novell al 'TN Vespre' (TV3)

Va ser el 'TN Vespre' de Toni Cruanyes en una imatge captada a les 7 del matí a Manresa

TV3 ha pogut gravar per primera vegada l'exbisbe de Solsona, Xavier Novell, tres setmanes després d'anunciar que deixava el càrrec per raons estrictament personals. Va ser al 'Telenotícies Vespre' de Toni Cruanyes en unes imatges captades a Manresa a les 7 del matí quan Novell sortia a fer esport. L'exbisbe amb una imatge insòlita vestit amb xandall i suat després de correr i visiblement més prim, va evitar els micròfons de TV3. Un silenci que fonts eclesiàstiques asseguren que li ha imposat el Vaticà a través del cardenal Omella, que hauria parlat del cas Novell directament amb el papa Francesc, segons ha informat TV3. Segons les fonts, ell hauria volgut parlar i explicar-se des del primer moment, però la cúria no l'hi ha permès, i l'ha obligat a mantenir-se al marge i esquivar els mitjans de comunicació.

Novell captat per les càmeres de TV3 a Manresa

Molts han estat els mitjans que havien buscat el parador de Novell, i Mediaset, la cadena més acostumada a tractar els temes de la premsa del cor, va fer un desplegament inèdit d'enviats especials arreu de Catalunya. Els programes de Tele 5, 'Sálvame', 'Socialité' i a Cuatro, 'Todo es verdad', van intentar captar la primera imatge de Novell sense èxit. TV3 per sorpresa d'alguns espectadors va ser la cadena que en va obtenir les primeres imatges i a la xarxa no va agradar. Per alguns, les imatges eren pròpies d'una cadena privada però no del que s'espera de TV3. D'altres encara van anar més enllà: "Em sembla vergonyós, feu fàstic!", va escriure una usuària.

Sigui com sigui, Novell s'havia deixat estimar per les càmeres i va protagonitzar un convidat amb Albert Om, així com diverses entrevistes als mitjans. Ara, amb la seva nova vida al costat d'una dona, sembla que ja no vol predicar pels mitjans.

ETIQUETES:

Deixa un comentari