26 D'OCTUBRE 'HBO' es convertirà en 'HBO Max'. Què implica?

'HBO Max'

La nova plataforma es podrà veure a partir del 26 d'octubre amb un contingut més ampli

'HBO' mutarà ben aviat a Catalunya. La plataforma passarà a dir-se 'HBO Max' a partir del 26 d'octubre. Andorra, Dinamarca, Espanya, Finlàndia, Noruega i Suècia seran els sis primers països on es produirà el canvi, després dels Estats Units, Amèrica Llatina i el Carib. La nova 'HBO', es presentarà a Europa en un esdeveniment virtual a l'octubre per donar a conèixer els continguts, preu i les ofertes disponibles.

La plataforma que va ser adquirida per la Warner, podrà oferir nous continguts com pel·lícules i sèries com 'Harry Potter', 'Joc de Trons' i 'The Big bang Theory'. 'HBO Max', estarà disponible per a nous clients, a més dels que ja hi estiguin abonats. Per als que ja tenen la plataforma, en principi no hauran de tornar a donar-se d'alta i només caldrà que actualitzin l'aplicació a partir del 26 d'octubre. El que potser sí que canvia és la tarifa per mantenir el servei. El preu encara no s'ha donat a conèixer, però seguint l'augment que va tenir als Estats Units, on ja s'ha fet el canvi, tot fa preveure que anirà a l'alça. 10 dòlars amb publicitat o 15 dòlars sense espots.

ETIQUETES:

Deixa un comentari