JA HAN TORNAT El 'Polònia' torna amb una parodia de 'La Casa de Papel'

'Polònia' (TV3)

L'espai de sàtira política de TV3 parodia la trobada entre Pedro Sánchez i Pere Aragonès a "La taula de paper"

Ha tornat un dels espais mítics i de més èxit de TV3, el 'Polònia'. La 17a temporada ha arrencat amb un gag basat en el musical "May westart", de la pel·lícula "Annette", en que s'analitza l'enèsima disputa entre ERC i Junts al Govern de la Generalitat i l'estat d'ànim dels independentistes.

Pere Aragonès (Jordi Soriano) i Jordi Puigneró (David Marcé), miren de llimar les seves diferències, mentre Pedro Sánchez (Pep Plaza) s'ho passa bomba gràcies a aquest "diàleg" entre els membres del govern. Però Pere Aragonès (Jordi Soriano) té un pla infal·lible perquè la pròxima taula de diàleg sigui un èxit. Els detalls s'han explicat al tràiler "La taula de paper", basat en l'exitosa sèrie "La casa de papel".

Sembla que serà la temporada més cara de la història i el programa haurà de duplicar els pressupostos per culpa de les elèctriques. Felipe González (Pep Plaza) i José María Aznar (David Marcé) han visitat el plató entusiasmats, gràcies al preu de l'electricitat, i per primera vegada animen els catalans a veure el programa a tot drap.

Miquel Iceta (Jordi Soriano) comença la temporada amb el seu nou càrrec com a ministre d'Esports i ensenya totes les peculiaritats de les disciplines esportives per tal de fomentar l'esport entre la població. Primera classe magistral: el pàdel. Primer dia a l'oficina també per al treballador del sector serveis més temut pels parlamentaris, el cambrer del croissant. Qui serà la seva primera víctima?

Mentrestant, la seu de Ciutadans de Barcelona tanca la paradeta. S'ha descobert com ho estan vivint Carlos Carrizosa (Xavi Serrano) i Anna Grau (Agnès Busquets), diputada al Parlament pel partit, que s'estrena per primer cop al programa.

Després de la manifestació de dissabte, el procés suma un personatge nou al seu imaginari. Es tracta de Joan Botifler, un independentista que també saluda els presos polítics. També s'han recordat els "Moments estel·lars de la catalanitat" amb Guifré el Pilós i la llegenda de les quatre barres. I la visita del bisbe Novell (David Marcé), Ibai Llanos (Xavi Cazorla), Carles Porta (Fermí Fernàndez) i Joan Laporta (Queco Novell).

ETIQUETES:

Deixa un comentari