DUEL INÈDIT 8TV estrena la nova programació amb TV3 com a objectiu

Les cares de la nova 8tv

La nova etapa de la cadena privada en català aposta per més de 12h de programes en directe

La nova 8TV ja és una realitat. La televisió privada en català, ara propietat de Nicola Pedrazzoli, ja emet cada dia més de 12 hores en directe. Frank Blanco, ex-presentador de 'Zapeando' a La Sexta, és la gran aposta amb el nou espai d'entreteniment, 'Programa Anti Migdiada' (PAM!), que s'emet de dilluns a divendres a les 14.30h. El periodista de Mollet es rodejarà d'un equip de col·laboradors amb experiència a la televisió com Laura Fa o Alejandra Castelló. La privada té clar el seu objectiu: "TV3, esteu preparats?".

TV3, no els ho posarà fàcil amb els seus magazíns diaris, 'Els Matins', 'Planta Baixa', la sèrie 'Com si fos ahir' i el 'Tot es mou'. La cadena pública per tant, tindrà un nou rival al de les televisions privades espanyoles i serà majoritàriament en català. 8TV vol recuperar el buit que va deixar la marxa d'Alfons Arús fa tres anys i ha fitxat a un rostre mediàtic com és Frank Blanco, que faci de 'ganxo' per a l'audiència. Blanco ha comptat per a l'estrena amb missatges de periodistes coneguts com Xavier Sardà, Josep Pedrerol, Mònica Terribas o Marc Giró.

Un ex de Tele 5, el periodista Miquel Serra, que va ser reporter d''Aquí Hay Tomate', presenta 'Directe! Catalunya', un programa de connexions en directe pel territori, que aspira a divertir mentre recorre Catalunya. En l'estrena, companys de professió de Miquel Serra com Carmen Alcayde, Mercedes Milá, Jordi González i Mario Vaquerizo han apadrinat el programa.

Després de dues temporades en què 8TV ha estat sota mínims i emetent refregits, vol intentar ser una alternativa a TV3. La nova cadena apostarà pel directe amb un to desenfadat i alternatiu i fins i tot, tindrà un informatiu que aspira a robar espectadors a l'imbatible 'TN Vespre', amb una figura del 'Polònia'. Toni Albà presentarà '8 de notícies', un espai per analitzar l'actualitat en clau d'humor que promet donar guerra. El còmic ja ha avisat al nou responsable de la cadena, Nicola Pedrazzoli des del seu Twitter: "Equip del '8 de notícies' El Nicola em confirma que no hi haurà censura! Que podem parlar i criticar el què vulguem! Que pel broc gros i sense aturador!…i que les multes les paguem nosaltres", ha escrit en to irònic Albà.

AIXÍ ÉS LA PROGRAMACIÓ DIÀRIA DE 8TV

8TV emetrà en directe des del migdia fins passada la mitjanit. Comença a les 13.10h amb la tertúlia política entre joves a 'Opina Jove' i acaba amb la tertúlia del Barça de 'El Curubito' al voltant de les 1.15h. El nou programa de Frank Blanco, 'PAM!', de 14.30h a 17h, dona pas a 'Directe! Catalunya'. A les 18.30h, debat polític amb Carlos Fuentes i el seu 'Catalunya Opina', que dona el relleu a l'anàlisi de l'actualitat en clau d'humor amb Toni Albà a '8 de notícies'.

DE DILLUNS A DIVENDRES

13h Opina Jove amb Sergi Àlex

14.30h Programa Anti Migdiada 'PAM' amb Frank Blanco. L'actualitat del cor, el món de la TV i els virals d'internet

17h Directe! Catalunya amb Miquel Serra (qui va saltar a la fama com a reporter de 'Aquí hay tomate') i Sabina Pedrós

18:30h Catalunya Opina amb Carlos Fuentes

20:50h 8 de Notícies amb Toni Albà

21:50h Sexual Revolution de dilluns a dijous amb Ares Teixidó. El sexe i els temes de gènere seran el tema principal de l'espai. El programa serà un programa a l'estil dels 'late nights' clàssics, però amb un to trencador on es parlarà de tot.

23:50h a 1.15h El Curubito amb Albert Lesán. Tertúlia esportiva que mirarà de fer ombra a Josep Pedrerol i el seu 'Chiringuito'.

CAPS DE SETMANA

Diumenge de 15.30 a 18.30h, 8Maníacs amb Miquel Valls.

Diumenge a les 21.50h L'Entrevista Incòmoda amb Samantha Villar

ETIQUETES:

Deixa un comentari