Helena García Melero fitxa a Laura Rosel i manté a Pilar Rahola

Helena García Melero (TV3)

El 'Tot es mou' de TV3 es renova a fons per recuperar el lideratge de la tarda a Catalunya

Helena García Melero ha tornat a TV3 amb canvis importants. El 'Tot es mou', el magazín de les tardes de la cadena pública vol recuperar el lideratge que va deixar a 'Sálvame', però no ha començat amb bon peu. El primer dia es va quedar amb un 8,5% de quota i va perdre contra les cadenes privades. Aquest estiu li ha aparegut un nou rival que cada dia té més seguidors: la sèrie turca 'Tierra Amarga' a Antena 3. Melero porta molts anys fent tele i ha decidit agafar les regnes del programa tota sola. Quatre 4 hores de directe cada dia, sense el co-presentador de les darreres temporades, Lluís Marquina, que va deixar l'espai per motius personals.

L'espai mantindrà l'actualitat i l'entreteniment com a eixos principals i apostarà per les connexions en directe per tot el territori, les entrevistes amb experts i un ampli ventall d'opinions lligades a l'actualitat. Destaquen les noves incorporacions com Laura Rosel, presentadora de 'El Matí de Catalunya Ràdio', que participarà a l'espai de "La tribuna" i també s'estrenaran els periodistes Eider Hurtado i Miquel Ramos, amb qui es comentarà els temes d'actualitat.

El programa, continuarà amb la tertúlia i renova part dels col·laboradors. Entre les noves incorporacions hi ha els periodistes Núria OrriolsIñaki EllakuriaFélix ColomerJordi PeralesAdrià SantasusagnaAna Polo Alonso i Gemma Aguilera.

Noves seccions i Laura Rosel

El periodista Carlos Baraibar identificarà les fake news i Neus Sala, parlarà sobre la violència masclista. Jordi GilEloi Cordomí i Laia Ferrer, acompanyaran a Melero per explicar els temes a la pantalla i Edu Mutante i Xavi Cazorla posaran un toc d'humor. Pau Guillamet explicarà com els famosos actuen com a pares i Rafael Antonín, conegut a Instagram com a @rafuel55 (amb més de mig milió de seguidors) farà les seves famoses receptes, amb la seva especialitat: les truites de tot tipus.

A les 20h, tornarà l'anàlisi de la notícia més destacada del dia amb veus de referència. Repetiran un any més, Pilar Rahola, Antoni Bassas, Josep Cuní i Jaume Barberà i s'incorpora Laura Rosel. Rahola, seguirà una temporada més al costat de la seva amiga. Melero i la tertuliana són amigues de fa anys i estiuegen cada estiu a Cadaqués. En una imatge que va publicar la pròpia Rahola al seu Instagram fa pocs dies, la tertuliana apareixia acompanyada de l'actor Joan Pera i l'Helena morena i radiant.

Els divendres, un espai per trobar l'amor

Els divendres, Cupido aterrarà al plató de la mà d'Elisenda Pineda, on tothom podrà trobar la seva mitja taronja gràcies a una nova secció, 'Tot és amor'. Es tracta d'un 'dating' per trobar parella obert als espectadors que hi vulguin participar. Seran 25 minuts setmanals oberts a tot tipus de sexualitat i edats. El participant tindrà l'oportunitat d'escollir entre sis candidats. Un cop hagi escollit la persona que més li hagi cridat l'atenció, tindran una primera cita a soles i més tard, entraran a plató i se'ls preguntarà si volen tenir una cita real a fora. Si s'arriba al 'match', el programa els convidarà a un sopar a un restaurant d'entre tots els que han sortit a 'Joc de Cartes'. Si la cita a l'exterior acaba amb èxit, la parella podrà enviar el seu vídeo explicant com ha anat.

ETIQUETES:

Deixa un comentari