DIRECTE I NATURAL Així és Víctor Férriz, el nou home del temps de 8TV que causa sensació

Víctor Férriz (8TV)

El jove periodista és una de les cares del programa 'Directe! Catalunya' i s'encarrega de la méteo, la natura i els animals

Aquest dilluns 30 d'agost, la nova cadena privada de Catalunya, 8TV, va posar en marxa la seva nova graella. Més de 12 hores en directe que volen ser l'alternativa a TV3. Un dels programes que més va captivar a l'audiència va ser 'Directe! Catalunya', presentat per un ex de Tele 5, Miquel Serra i Sabina Pedrós. L'espai, combina els reportatges en directe amb la informació i va arrencar amb una audiència modesta: 4.000 espectadors i un 0,3% de quota, una dècima més que el programa de Frank Blanco (0,2%). Una xifra que s'haurà de veure com evoluciona a patir d'ara després de la bona acollida a les xarxes socials

Entre els joves reporters de 'Directe! Catalunya', n'hi ha un que va causar sensació a les xarxes. Es diu Víctor Férriz, és periodista i li apassiona la meteorologia. Va ser una de les primeres connexions del programa per parlar de la previsió de pluges arreu de Catalunya que finalment no va acabar d'arribar, però la seva manera de dirigir-se a càmera va enganxar.

El jove reporter no va estar de sort en el seu primer directe. Va anar a la riera de Sant Climent de Llobregat per poder ensenyar com baixava carregada d'aigua, però en el moment de la connexió, va aparèixer ben seca. "Ha estat un fiasco perquè quan hem arribat a deixat de ploure", va dir Férriz. En una conversa amb elmondelatele.cat, el Víctor es mostra molt satisfet de l'oportunitat d'estar a 8TV fent el que més li agrada. "Espero que 8TV sigui una cadena propera i entretinguda", ens explica el periodista. Al seu programa, 'Directe! Catalunya', vol informar i entretenir a la vegada. "Volem ser popers que les persones que ens mirin siguin partíceps de la cadena. ""Jo vull explicar la méteo d'una forma senzilla i que tothom l'entengui, amb un toc d'humor. No farem les típiques connexions de reporterisme i em podreu veure sempre al carrer, fent esport, parlant d'animals o de medi ambient. De fet el Víctor també va presentar al seu gos, 'Thor', a qui estima amb bogeria.

Víctor Férriz amb el seu gos Thor

Tot i que era la primera vegada que el reporter feia televisió en directe, se'l va poder veure molt natural. "Sempre havia fet ràdio, però no em vaig sentir gaire nerviós", explica el periodista. Vol que els espectadors es facin seu el programa i per això, ha decidit fer la competència al Tomàs Molina: "Farem una secció on l'espectador ens podrà enviar el seu vídeo amb el temps que faci al seu municipi", explica Férriz que se centrarà en recórrer la província de Barcelona.

Entre els 4.000 espectadors de l'estrena, molts comentaris van aplaudir el seu fitxatge: "Ho has fet genial", "Enhorabona" o "guapo", han estat alguna de les floretes que ha rebut. I és que el periodista també presumeix d'un físic envejable, degut a la seva afició per l'esport. Com es pot apreciar a la imatge del seu Instagram que porta per títol: "L'estiu hauria de ser així sempre". Hi estem d'acord Víctor. Molta sort!

Instagram de Víctor Férriz

ETIQUETES:

Deixa un comentari