Álex García protagonizarà 'El Inmortal', la nova sèrie de Movistar+ sobre la nit madrilenya

Álex García i Jon Kortajarena durant el rodatge de 'El Inmortal' (Movistar+)

Els excessos, les nits sense fi i la música techno, protagonitzaran la ficció ambientada al Madrid de la dècada dels 90

Álex García serà 'El Inmortal', a la nova sèrie de Movistar+. Una producció que mostrarà l'ascens i la caiguda d'un regnat delictiu, construït sobre el tràfic de drogues i l'extorsió, i inspirada en la vida del líder i fundador de la banda 'Los Miami'.

'El Inmortal' és un drama criminal basat en una idea de José Manuel Lorenzo, dirigit per David Ulloa i Rafa Montesinos i escrit per Diego Sotelo i David Moreno. La sèrie tindrà amb 8 episodis de 50 minuts. Una història de traïció, d'ambició desmesurada i de cerca de diners fàcils, ambientada al Madrid de la dècada dels 90. Excessos, nits sense fi i música techno. El repartiment estarà encapçalat per Álex García i l'acompanyaran Emilio Palacios, Marcel Borràs, Jason Day, María Hervás, Teresa Riott, Jon Kortajarena i Francis Lorenzo.

La sèrie va arrencar el seu rodatge el passat 4 de maig a Madrid i recentment, l'equip s'ha traslladat a Alacant. Aquestes seran les dues localitzacions principals de la sèrie, el rodatge de la qual es desenvoluparà durant 17 setmanes.

AIXÍ ÉS 'EL INMORTAL'

Durant la dècada dels 90, el tràfic de cocaïna i el control de les discoteques de Madrid va estar en mans d'una banda que va acaparar centenars de portades i programes de televisió: Los Miami. El seu nom provocava el pànic d'aquell que l'escoltava. "El Inmortal" va ser el cap de tots ells. Aquesta història està inspirada en el seu regnat i a la ciutat que tantes vegades el va veure morir.

ETIQUETES:

Deixa un comentari