Rocío Carrasco va a Chipiona amb l'equip de la docusèrie i pateix un atac d'ansietat

Rocío Carrasco a Chipiona (Tele 5)

Telecinco confirma que la filla de Rocío Jurado era a Chipiona gravant part de l'entrevista que emetrà aquest dimecres

L'1 de juny de 2006, moria 'La més gran'. Rocío Jurado, va perdre la vida als 61 anys a causa d'un càncer de pàncrees. Avui 15 anys després de la seva mort, i els homenatges se succeeixen a la seva localitat natal, Chipiona. Aquest cap de setmana va ser part de la família la que va fer un acte en record de la cantant i aquest dimarts les càmeres han pogut captar la visita de la filla de l'artista, Rocío Carrasco.

L'exclusiva ha estat enregistrada pel programa 'La Hora de la 1'. La presentadora de la secció de crònica social, Cristina Fernández ho ha anunciat sorpresa: "No podíem imaginar que poguéssim veure a Rocío Carrasco que fa 15 anys que no visita la població, anant-hi. Doncs bé, ens l'hem trobada el dia que es compleix el 15è aniversari de la mort de la seva mare. Jo que la conec personalment, els dic que, seguríssim, està sent molt dur per a ella estar trepitjant aquesta platja, estar veient aquestes vistes i rememorar tots els records que té de Chipiona, on tants moments va viure amb la seva mare". Fernández ha volgut sortir en defensa de la filla de Jurado, pel moment que està vivint amb la seva docusèrie. "Una vegada més, Rocío Carrasco ha fet un exercici de valentia, potser quan més es necessitava", ha afegit.

A les imatges captades pel programa, es podia veure a Carrasco acompanyada per un ampli equip de càmeres i els rumors ràpidament s'han disparat. Estaria la filla de Jurado gravant amb la productora de la docusèrie 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva'? Precisament serà aquest dimecres 3 de juny, quan Carrasco tornarà a Tele 5 en directe a plató, per ser entrevista en directe.

Tele 5 ho confirma

Poca estona després el programa de Tele 5, 'Ya es mediodía', ha confirmat la notícia. Carrasco havia anat a Chipiona a gravar amb 'La Fábrica de la Tele', productora de la docusèrie, part de l'entrevista que aquest dimecres emetrà la cadena. Una informació que ha ampliat i confirmat més tard 'Sálvame'. La presentadora Carlota Corredera, ha explicat que Carrasco no ha tingut una estada fàcil al municipi perquè segons ha revelat, la filla de 'la més gran' "ha tingut un atac d'ansietat durant la visita al cementiri de Chipiona".

ETIQUETES:

Deixa un comentari