PER FI! Ricard Ustrell marxa de vacances amb un anunci que fa esclatar el Liceu

Ricard Ustrell al Liceu de Barcelona (TV3)

L'actor Jordi Sànchez ha explicat com va viure haver d'estar 24 dies i 24 nits entubat, alimentat amb una sonda al nas a causa de la Covid

Ricard Ustrell ha omplert aquest divendres el Gran Teatre del Liceu a Barcelona, amb prop de 1.000 assistents. El seu programa 'Planta baixa', ha volgut celebrar un especial per a commemorar a tots els treballadors essencials que han ajudat a combatre la pandèmia. El presentador marxa de vacances fins al 30 d'agost, tot i que el programa continuarà en antena fins al 16 de juliol amb Xavi Rossinyol al capdavant. La sorpresa ha arribat a mig matí, quan el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que es trobava a les jornades del Cercle d'Economia, ha anunciat que el proper dissabte 26 de juny, la mascareta deixarà de ser obligatòria a l'exterior. Una notícia esperada que ha provocat una reacció esclatant de les persones que eren al Liceu.

"Atenció, perquè tenim data final de la mascareta", ha dit Ustrell per donar pas al periodista Marc Güell que n'ha explicat els detalls. L'anunci de Sánchez, també ha provocat els aplaudiments dels assistents a la seva conferència de Barcelona, però res comparable amb l'eufòria que s'ha viscut al Liceu. Ricard Ustrell, davant els crits del públic, ha reaccionat amb un "Em pixo!"

L'actor Jordi Sànchez explica la seva experiència a l'UCI

Un dels convidats ha estat l'actor Jordi Sànchez, conegut pel seu paper a les sèries 'Plats Bruts' i 'La que se avecina'. L'actor, va estar 24 dies i 24 nits entubat, alimentat amb una sonda al nas, i en coma induït per culpa de la Covid. Aquest divendres ha volgut explicar la seva experiència des del Liceu.

Per posar-hi una mica d'humor, Ustrell ha volgut posar un tall de 'Plats Bruts' en el que el 'Lopes' parlava d'un virus contagiós.

ETIQUETES:

Deixa un comentari