Nuria Roca substituirà Cristina Pardo a La Sexta

Nuria Roca (Atresmedia)

La cadena posarà punt i final al programa 'Liarla Pardo' i apostarà per un "magazine tradicional" amb menys política

Revolució de presentadors i programes a La Sexta. L'anunci de Mamen Mendizábal en què va anunciar que deixava 'Más vale tarde' al final de temporada, ha provocat una revolució a la graella de la cadena. Aquest dilluns, Atresmedia ha fet públic que la presentadora, Nuria Roca, que encara té pendent d'estrena el concurs 'Family Feud' a Antena 3, serà l'encarregada de presentar un nou magazine, els diumenges a la tarda a La Sexta, al lloc que ara ocupa 'Liarla Pardo'.

L'espai estarà produït per Atresmedia al costat de Cuarzo (Banijay), la mateixa productora que el programa de Tele 5 'Viva la vida', al qual s'haurà de batre a partir de la propera temporada.

La cadena posarà punt i final al programa de Cristina Pardo dels diumenges i apostarà per un magazine més "tradicional", que tot i que encara es troba definint el contingut exacte amb la seva presentadora, no se centrarà tant en política com l'actual 'Liarla Pardo'. Els canvis no es produiran fins al mes de setembre, i Cristina Pardo continuarà amb el seu actual programa fins al mes de juny. Segons El Mundo i Atresmedia, el canvi es produeix per a "renovar" la graella de la Sexta i no a causa d'un problema d'audiència de 'Liarla Pardo', que segons la cadena ha arribat a doblar l'audiència de la franja.

Un moment dolç

Nuria Roca està de moda. El coronavirus va donar una gran oportunitat a la valenciana i aquesta, la va saber aprofitar. Va ser l'escollida per substituir la baixa de covid de Pablo Motos a 'El Hormiguero' i les xarxes van aplaudir la seva feina. Poc després, Atresmedia va anunciar que Roca seria l'encarregada de presentar el concurs 'Family Feud: La batalla de los famosos', un altre format internacional que aviat s'estrenarà a Antena 3.

ETIQUETES:

Deixa un comentari