La Sexta anuncia els dos presentadors estrella que conduiran les tardes

Els presentadors de 'Más vale tarde' (La Sexta)

Cristina Pardo i Iñaki López substituiran a Mamen Mendizábal a 'Más vale tarde' i deixaran els seus respectius programes a la cadena

El 30 de juny suposarà un punt i a part a La Sexta. Serà l'últim dia de Mamen Mendizábal al capdavant del programa d'actualitat 'Más vale tarde'. Després de les vacances d'estiu, el programa tornarà amb Cristina Pardo i Iñaki López. Els dos periodistes han treballat junts en diverses ocasions, com per exemple retransmetent les Campanadas des de 2017.

A finals de maig, Mendizábal va anunciar que el pròxim 30 de juny deixarà el programa que ha presentat durant més de deu anys per a enfrontar-se a nous reptes a la mateixa cadena privada. "És el moment d'un canvi de cicle", va dir la periodista que no va dubtar a 'advertir' als espectadors sobre el seu futur: "Em quedo a La Sexta, no us deslliurareu de mi". I va llançar un guant als seus successors: "Us deixo als millors en l'equip i a uns espectadors fidels".

Cristina Pardo treballa a La Sexta des de l'any 2006 i actualment presenta 'Liarla Pardo' els diumenges a la tarda. Per la seva banda, Iñaki López va posar-se al capdavant de 'La Sexta Noche' l'any 2013. Els dos presentadors han estat els encarregats d'anunciar la seva marxa dels seus respectius programes a través de Twitter. "Han estat vuit anys i mig meravellosos al capdavant de La Sexta Noche", ha publicat López. Pardo, també ha piulat per dir la seva: "Quina sort tinc de treballar amb vosaltres i que feliç m'heu fet. A acabar la temporada amb tota la força del món". Atresmedia ha donat la notícia a través d'un vídeo en el que Mamen Mendizábal els cedeix 'Más vale tarde'.

ETIQUETES:

Deixa un comentari