You are currently viewing <span>CARES CONEGUDES</span> La Sexta anuncia els dos presentadors estrella que conduiran les tardes
Els presentadors de 'Más vale tarde' (La Sexta)

CARES CONEGUDES La Sexta anuncia els dos presentadors estrella que conduiran les tardes

Cristina Pardo i Iñaki López substituiran a Mamen Mendizábal a 'Más vale tarde' i deixaran els seus respectius programes a la cadena

El 30 de juny suposarà un punt i a part a La Sexta. Serà l'últim dia de Mamen Mendizábal al capdavant del programa d'actualitat 'Más vale tarde'. Després de les vacances d'estiu, el programa tornarà amb Cristina Pardo i Iñaki López. Els dos periodistes han treballat junts en diverses ocasions, com per exemple retransmetent les Campanadas des de 2017.

A finals de maig, Mendizábal va anunciar que el pròxim 30 de juny deixarà el programa que ha presentat durant més de deu anys per a enfrontar-se a nous reptes a la mateixa cadena privada. "És el moment d'un canvi de cicle", va dir la periodista que no va dubtar a 'advertir' als espectadors sobre el seu futur: "Em quedo a La Sexta, no us deslliurareu de mi". I va llançar un guant als seus successors: "Us deixo als millors en l'equip i a uns espectadors fidels".

Cristina Pardo treballa a La Sexta des de l'any 2006 i actualment presenta 'Liarla Pardo' els diumenges a la tarda. Per la seva banda, Iñaki López va posar-se al capdavant de 'La Sexta Noche' l'any 2013. Els dos presentadors han estat els encarregats d'anunciar la seva marxa dels seus respectius programes a través de Twitter. "Han estat vuit anys i mig meravellosos al capdavant de La Sexta Noche", ha publicat López. Pardo, també ha piulat per dir la seva: "Quina sort tinc de treballar amb vosaltres i que feliç m'heu fet. A acabar la temporada amb tota la força del món". Atresmedia ha donat la notícia a través d'un vídeo en el que Mamen Mendizábal els cedeix 'Más vale tarde'.

Deixa un comentari