You are currently viewing <span>PASTÍS 'FAKE'</span> La recompensa més amarga d'Olga Moreno a 'Supervivientes'

PASTÍS 'FAKE' La recompensa més amarga d'Olga Moreno a 'Supervivientes'

Carlos Alba i Sylvia Pantoja abandonen definitivament el concurs i la dona d'Antonio David s'equivoca i escull un pastís fals

Per David Montufo

La novena entrega de 'Conexión Honduras' d'aquest dilluns, es va imposar a Catalunya amb un 19,4% de quota de pantalla i 212.000 espectadors. Els moments més destacables de la nit van ser conseqüència d'un joc de recompensa amb trampes, l'abandonament de Carlos Alba i Sylvia Pantoja, i per la criticada actitud de Melyssa.

Carlos Alba i Sylvia Pantoja abandonen

Va ser el darrer divendres, a 'Sálvame', quan Carlota Corredera va anunciar que es paralitzaven les votacions després de l'abandonament de Carlos Alba pels problemes mèdics que presentava des de feia dies. Però va ser a 'Conexión Honduras' quan Jordi González va llegir el comunicat mèdic, en què es feia oficial la fi de Carlos Alba com a concursant de 'Supervivientes 2021', ja que la seva situació feia impossible seguir en condicions amb el braç enguixat. El concursant va poder parlar amb el seu germà, que es van emocionar, davant les paraules de Carlos Alba: "Aquesta era una oportunitat única…", donant a entendre que tenia planejat portar a terme un projecte personal si guanyava el concurs. Jordi González, sense insistir, li va preguntar de què es tractava, però el concursant va preferir no parlar-ne: "Prefereixo quedar-m'ho jo, és una cosa molt íntima".

Sylvia Pantoja va ser la desterrada expulsada de la nit, que se la jugava juntament amb Lola i Palito Dominguín. Després de fer una prova de recompensa, en la que Sylvia havia de cantar cançons d'ella i de la seva família, Jordi González va anunciar que havia d'abandonar el concurs definitivament. Tot i el suport que ha tingut la concursant les darreres setmanes a les xarxes socials, la decisió del públic no va sorprendre ni a Sylvia ni al seu defensor. Els dos eren conscients de la complicada situació a la què s'enfrontava amb el tàndem indestructible format per Lola i Palito.

Melyssa criticada a les xarxes socials

Abans d'iniciar la gala, Melyssa ja va ser criticada a les xarxes socials per un vídeo, amb Olga Moreno. La catalana li havia proposat dir a la resta de concursants que havien trobat tots els amulets que havien amagat a la gala del darrer dijous amb recompenses, amb la intenció que els seus companys no continuessin buscant-los. Així, elles tindrien més opcions de trobar-los. Aquestes paraules de Melyssa no van agradar gens a l'audiència, que va fer sentir-se a les xarxes criticant el seu apropament amb Olga Moreno. Una relació que no estaria beneficiant a l'ex de Tom Brusse.

Tampoc va agradar la reacció de Melyssa, davant el possible abandonament de Carlos Alba com a concursant: "Si és veritat el que van escoltar les meves orelles, i es va dir que jo estava trigant a tornar a la platja i que era una menys, ara que se n'ha anat i, potser, no tornarà, això es diu karma". Aquest desafortunat comentari va ser qualificat, per part de l'audiència, com a egoista i rancorós.

Una prova de recompensa molt dolça…

La prova de recompensa d'aquest dilluns va estar protagonitzada per dolços. Els concursants no podien creure's el panorama, al veure prestatgeries plenes de pastissos, berlines i cupcakes; però el que no sabien és que alguns d'ells tenien sorpreses no gaire agradables. Els dolços amagaven càstigs i sabors una mica especials.

Gianmarco, no va tenir sort amb els cupcakes que va escollir. L'italià, haurà de viure a un 'corralito' apartat dels seus companys fins dimecres, només podent sortir per anar a fer les seves necessitats. Alejandro Albalá, que va menjar un cupcake de curri, va ser sentenciat a estar amb les mans lligades. Olga, que aparentment va tenir més sort, es va poder emportar el pastís que volgués, i va escollir un doble de xocolata, però el que no va saber, fins al final de la prova, és que era l'únic pastís fals de tots els que hi havia. "No m'ho crec", va dir Moreno en descobrir l'error. Per la seva banda, Tom Brusse haurà de passar els propers dies parlant i cantant a la vegada i Melyssa serà ajudant de pesca, encarregant-se de les tasques que comporta. I, finalment, Omar haurà de cuinar tot el que vulguin, i quan vulguin, els seus companys.

Deixa un comentari