Carles Francino nou fitxatge de la sèrie 'Amar es para siempre'

Carles Francino

L'actor català se sumarà a Carlota Baró i Jon Plazaola com a noves incorporacions de la desena temporada de la ficció de les tardes a Antena 3

'Amar es para siempre' ja prepara la que serà la seva desena temporada. La sèrie d'Antena 3, estrenarà al setembre nous episodis plens de novetats. La ficció, que ha superat els 2.100 episodis en emissió, arribarà amb noves trames, nous decorats, nous personatges i noves incorporacions. Jon Plazaola, Carlota Baró i Carles Francino encapçalen la llista d'incorporacions, junt amb l'actor Jesús Castejón.


Així serà la 10a temporada

Els nous episodis arrencaran al setembre de 1980 amb la celebració de l'aniversari del patriarca dels Asturians: Pelayo Gómez. Hi ha moltes preguntes a l'aire que es revelaran al llarg de l'esdeveniment. Què ha sigut de l'advocat Guillermo Galán? I d'Emma i Manolín? Per què Sebas llangueix i diu voler morir-se? Benigna tampoc està molt catòlica, i és que ha fracassat en tots els negocis que ha intentat muntar al local que li va regalar Lorenzo Bravo. Tampoc s'espera l'arribada d'una antiga coneguda, donya Visi – Miss Visitation-, que torna de Finlàndia per a alterar la vida del barri, però, sobretot, la de Benigna i Quintero.

Aquesta nova temporada narra la història de l'empresa familiar Garlo, una important empresa joguetera, amb botigues pròpies, que ajuda a reflectir l'auge d'aquest sector a l'Espanya a l'inci dels anys 80. Germán, l'amo, està malalt i sembla que el seu fill Raúl, malgrat estar ben preparat, no té l'espurna i la creativitat del seu nebot, Francisco. Carmen, la matriarca, és conscient de les virtuts i de les mancances del seu fill, però guarda un tèrbol secret. Els advocats, Quintero i Cristina, han traslladat el seu despatx a un pis gran del carrer San Bernardo on comparteixen espai amb la psicòloga Sonia Casado i el seu ajudant, el buscavides d'en Medina. Casado escriu un consultori sentimental per a la revista Marlene i dirigeix una agència matrimonial: ven com ningú la il·lusió i l'esperança d'aparellar-se i enamorar-se, però la seva gran contradicció és ser una descreguda de l'amor.

Jon Plazaola, Carlota Baró i Carles Francino (Atresmedia)


Els nous protagonistes

Jon Plazaola serà Raúl García Corcuera
Raúl és fill únic de Germán i Carmen. Estudiant d'econòmiques i empresarials, porta tota la seva vida preparant-se per agafar les regnes de Garlo. Ha estat instruït i coneix cada racó tant de la fàbrica d'Alcalá de Henares i de les botigues de Madrid. És perfecte fent balanços, calculant costos; creu que també és bon dissenyador de joguines, però, per desgràcia, el supera amb escreix el seu cosí, Francisco García. Al seu pare, Germán, li agradaria que el seu fill s'assemblés més al seu cosí Fran. En el seu fur intern, Germán sap que a Raúl li falta això que a Fran li sobra pels quatre costats: il·lusió i amor pel treball que fa. Raúl les hi promet feliços com a futur "emperador" de Joguines Garlo, però una sèrie d'inesperats esdeveniments faran que el seu camí es torci tant com el seu caràcter.

Carlota Baró serà Coral Ufanós
Coral és la nòvia del Raúl. En realitat, es diu Leocadia, però es va canviar el nom quan Franco ho va permetre. Ningú coneix aquest secret ni tampoc el seu lloc d'origen: Carabanchel. Només la seva fidel amiga Paloma sap com de malament ho va passar de petita i com a vegades li costa assumir que és una simple noia de barri. Ambiciosa, una mica peça, però molt noble en el fons. Espavilada i divertida. Serà dependenta a Garlo. No es portarà bé amb en Francisco
i mourà cel i terra per a assegurar-se que el nou no trepitgi la vàlua del seu promès, Raúl. Al principi, tampoc es portarà gaire bé amb la Manolita. Posarà a prova la seva amistat amb la Paloma quan les dues s'enamorin del mateix home.

Carles Francino serà Francisco García Mendieta
Es fill del germà de Germán, Fausto, que va morir. Francisco -Fran- es guanya a tothom. Després de la mort de la seva mare durant el part, va haver de créixer només amb el seu pare amb qui manté contínues desavinences. L'enigmàtica mort del seu pare farà que Francisco s'acosti més al seu oncle Germán, encara que aquest no aconsegueix que deixi la competència- Joguines Uriarte- per unir-se al negoci Familiar. Només un desenllaç inesperat portarà a Francisco a les portes de Garlo. Una vegada allà, una sèrie d'esdeveniments faran que els seus fonaments trontollin. Les lluites de poder amb el seu cosí Raúl, els sentiments cap a la seva promesa, Coral, i la misteriosa recerca d'un ésser estimat, seran els pilars que moguin la temporada d'aquest personatge.

Jesús Castejón serà don Germán García López
L'amo de l'empresa i les botigues de joguines, Garlo. Germán és un empresari atípic amb ànima juvenil. Casat amb Carmen, la seva fidel consellera, serà el precursor indirecte d'una acarnissada batalla a "Garlo" que enfrontarà als dos cosins: Raúl i Francisco. En el seu passat hi ha alguna ombra, com la ruptura amb el seu gran amic, Adolfo Uriarte -el seu rival i competidor- i la mort del seu germà Fausto, desaparegut en tràgiques circumstàncies.

ETIQUETES:

Deixa un comentari