Antena 3 cancel·la 'Ahora Caigo' i anuncia la sèrie turca 'Tierra Amarga'

Arturo Valls a 'Ahora Caigo' (Antena 3)

Després de 10 anys, Arturo Valls deixarà pas a una nova ficció per a les tardes de la cadena d'Atresmedia

Antena 3 ha sorprès amb un anunci inesperat. Aquest divendres 2 de juliol, s'emetrà el darrer programa del concurs 'Ahora Caigo!' d'Arturo Valls, després de 10 anys en antena. La seva substituta serà una nova sèrie turca 'Tierra Amarga' que s'emetrà de dilluns a divendres a les 17.30h.

Així, la cadena d'Atresmedia dirà adéu a un dels seus concursos més veterans que havia tingut grans audiències però que els darrers anys havia acusat un cert desgast. El passat febrer, el concurs de 'Gestmusic', va canviar la seva mecànica amb un major protagonisme del concursant central i de més tensió al tram final, però han estat insuficients per remontar les xifres. Segons ha explicat 'Vertele', Atresmedia ha decidit posar punt i final al concurs de comú acord amb el seu presentador Arturo Valls, que se centrarà en altres programes com 'Mask Singer'o la sèrie 'Dos años y un día', també a Atresmedia.

Antena 3 vol intentar d'una vegada per totes d'acabar amb el lideratge de Tele 5 i el seu 'Sálvame', i des de dilluns 5 de juliol les seves tardes quedaran de la següent manera:

16.30h 'Amar es para Siempre'

17.30h 'Tierra Amarga'

19h 'Boom!'

20h 'Pasapalabra'

Així és 'Tierra Amarga'

'Tierra Amarga' és una sèrie turca que s'ha convertit en un fenomen que ja s'ha emès a més de 30 països. Ambientada als anys 70 ha requerit a més de 500 persones per al seu rodatge que ha durat anys.

La història de 'Terra Amarga' comença a Istanbul a la dècada dels 70 i ens portarà fins a Çukurova, el destí triat pels protagonistes de la sèrie per a protagonitzar la seva problemàtica fugida. Des d'aquest moment, tracten d'ocultar-se lluny, però en el seu camí continuaran creixent els problemes, que posaran a prova el seu amor incondicional.

El destí porta a aquests amants apassionats a Adana, a les terres fèrtils propietat de Demir, un propietari d'unes terres que va de modern i poderós, i de la seva mare Hünkar, una autoritària dona amb presència imperiosa i elegant. Una simple mentida que els amants es van prometre destruirà les seves esperances i somnis, la qual cosa deixarà a Yılmaz i Züleyha sols i obligats a enfrontar-se als seus sentiments.

ETIQUETES:

Deixa un comentari