TV3 anuncia una nova sèrie de suspens i amor

Imatge del rodatge (TV3)

El thriller mirarà de descobrir l'estranya desaparició d'una noia en un poble

TV3 dona un impuls a la ficció. El 17 de maig estrenarà 'Moebius' i té en marxa 'Karaoke'. Però aquest dijous, la cadena ha anunciat que acaba d'arrencar el rodatge d'una nova sèrie, basada en la pel·lícula "La vida sense la Sara Amat". Una història que comença un temps després de quan acaba la pel·lícula, recupera una part dels personatges, i explica què passa amb els personatges principals. El rodatge, que ja ha començat, durarà fins a mitjans de juny i comptarà amb localitzacions arreu de Catalunya incloent-hi Besalú, Olot, Camprodon i Cerdanyola del Vallès.

La sèrie barreja el suspens, el thriller i l'amor, però amb un rerefons d'allò més tràgic. La Sara fa dos anys que va desaparèixer i el poble no n'ha tornat a tenir notícia. En Pep, que sempre ha estat enamorat d'ella, surt en la seva cerca en un intent desesperat d'entendre com i per què va fugir del poble. Què va passar amb la Sara? On és? Per què no vol tornar?

Serà la primera sèrie que produeix Isona Passola i està escrita per Hèctor Fernández Vicens, Anaïs Schaaff, Ferran Folch, Isaac Sastre, Mateu Adrover i Júlia Prats i dirigida per Laura Jou i Fernando Trullols Santiago. Jou, que ja va dirigir els nens de la coproducció de TV3 "Pa negre", és especialista en la direcció de nens i adolescents i repetirà en aquesta ocasió amb els joves protagonistes d'aquesta sèrie. 

Els protagonistes seran Maria Morera i Biel Rossell, en un repartiment format per Marc Martínez, Isaac Alcayde, Jordi Figueras, Anna Sabaté, David Bagès, Joan Amargós i Alba Florejachs.

El dilluns 17 de maig, arriba 'Moebius'

Ben aviat, els dilluns seran per a un nou thriller a TV3. Com vam explicar fa unes setmanes, el rodatge de la sèrie de 10 capítols de 40 minuts, protagonitzada per Aida Oset, havia acabat la seva gravació. El proper dimarts 11 de maig, serà presentada als mitjans.

ETIQUETES:

Deixa un comentari