CANVIS IMMINENTS Revolució a 'Sálvame' que anuncia cares noves

Belén Esteban (Sálvame)

El programa de Tele 5 incorpora a 'Las Mellis'

'Sálvame', el programa líder de les tardes a Catalunya prepara canvis. Aquest dilluns, l'espai havia anunciat noves incorporacions i baixes imminents. Una notícia que va agafar per sorpresa als col·laboradors presents a plató, que podrien veure com la seva cadira es troba en perill.

"Per alguns de vosaltres aquestes incorporacions seran benvinguts/es, per a d'altres, podria significar la seva imminent sortida del programa", va anunciar aquest dilluns la veu en off del programa. Un anunci que va acabar amb el següent advertiment: "Per bé o per mal, els 12 anys de 'Sálvame' portaran molts canvis i queden 24 hores per començar a patir-los, tic, tac, tic, tac…". L'espai de Tele 5, ja fa dotze anys que s'emet i durant aquest temps, pel plató han passat gairebé 50 col·laboradors.

Durant el programa d'aquest dimarts, 'Sálvame' ha començat ensenyant una gàbia tapada amb un llençol vermell on a dins hi havia els nous fitxatges. Finalment, Jorge Javier Vázquez i Antonio Montero l'han acabat destapat i s'ha descobert a 'Las Mellis'.

ETIQUETES:

Deixa un comentari