UN XEF BRUTAL Marc Ribas arriba a les 1.000 'Cuines' a TV3

Marc Ribas al 'Cuines' número 1.000 (TV3)

Aquest dijous el veterà programa de receptes del popular xef celebra l'aniversari de la nova etapa amb un especial, com no s'ha vist mai

El 'Cuines' està de celebració i és que arriba a l'emissió 1000. Marc Ribas descobrirà els secrets més ben guardats del programa i ensenyarà imatges inèdites i curioses que no han vist mai la llum. I tot això ho farà cuinant la que, per ell, és la millor truita de patates del món.  

El 2016 va néixer un nou 'Cuines' amb Marc Ribas, que cada migdia ha ensenyat receptes quotidianes, per a ocasions especials, plats tradicionals catalans, fusions i noves creacions. Ribas s'ha convertit des d'aleshores en una referència de TV3 amb programes d'èxit, a banda del programa del migdia, també ha presentat "Joc de cartes", "Joc de cartes estiu, "Pop up xef" i "Cuines al límit".

Marc Ribas ha explicat que "Em fa molta il·lusió haver arribat a la recepta número mil! Sobretot em fa molta il·lusió per tots, per tot l'equip… perquè ens hem esforçat molt per intentar donar la volta a un "programa recepta". El bon humor i les ganes de passar-s'ho bé són imprescindibles, és el que t'anima a anar a treballar i a fer cara que són les 4 de la tarda quan graves a les 7 del matí. Estem molt agraïts a l'audiència de com ens han tractat i que ens hagi permès arribar a fer mil programes. N'hem fet mil, però la cuina és infinita, i en podem arribar a fer deu mil més! Això és el més bonic de la cuina i de la televisió, que sempre es poden crear coses noves."  

Va ser més tard, el 2017, quan s'hi va incorporar Gessamí Caramés, a qui s'ha pogut veure fent les receptes més dolces del programa i, darrerament, també de salades.  

Rosa Torres, directora del "Cuines": "Arribem als mil programes i volem donar mil gràcies a tothom que ho ha fet possible. Sobretot, i especialment, a l'audiència que ens fa confiança i ens segueix triant cada dia. El 2016 començava un nou "Cuines" amb molt rock'n'roll, un programa amb molt color i un cuiner sense davantal i amb molt tupè."

Una audiència fidel

El 'Cuines' ha destacat des de fa anys per tenir unes audiències excel·lents. L'última temporada, des del setembre del 2020 fins ara, la quota mitjana és del 20,2%, 342.000 espectadors.

ETIQUETES:

Deixa un comentari