La germana de Michael Jackson, primera famosa desemmascarada de 'Mask Singer 2'

La Toya Jackson ('Mask Singer')

El primer programa de la segona edició va eliminar a La Toya Jackson que duia la màscara de Menina

Per David Montufo

El fenomen internacional 'The Masked Singer' va estrenar la segona edició a Espanya de la mà d'Antena 3 i la productora Fremantle, responsable de programes com 'Got Talent' o 'The Dancer'. L'estrena de la segona edició, dilluns 24 de maig, va aconseguir reunir 274.000 espectadors i un 16,2% de quota (16,7% a Espanya).

El primer programa de la segona edició va desemmascarar la màscara de Menina i va tornar amb pistes més difícils per als investigadors. 'Los Javis', Paz Vega i José Mota, són els encarregats d'intentar desxifrar qui s'amaga rere les màscares dels concursants de l'edició.

Canvis a la mecànica

La segona edició de 'Mask Singer' incorpora alguns canvis en la mecànica, amb la intenció de potenciar la dificultat de les seves pistes i augmentar la seva intriga. Un d'aquests canvis és que aquesta edició comptarà amb 15 màscares, en comparació a les 12 de la primera edició. També ha fitxat a Paz Vega, guanyadora de la primera edició del concurs, i que substitueix a Malú, que no estarà present a aquesta edició.

Davant les pistes evidents d'alguna màscara a la primera edició, el programa ha volgut fer més difícils les pistes d'aquesta edició. Amb aquesta intenció, el programa pretén augmentar la incertesa dels espectadors fins al darrer minut de cada programa, on es desenmascara a un dels famosos que s'amaguen sota de les màscares.

També, han incorporat una roda de preguntes. Aquest any, en comptes de deixar a un dels investigadors que faci una pregunta qualsevol després de l'actuació, el programa ha incorporat una sèrie de qüestions a l'atzar a la qual haurà de respondre la persona emmascarada. Durant els primers 3 programes, descobrirem qui s'amaga rere totes les màscares que, per començar, es troben dividides en tres grups. A l'estrena vam poder començar a descobrir al primer grup, el grup A, format per: Cocodrilo, Menina, Erizo, Ángel i Cactus.

La Toya Jackson, primera gran desemmascarada

Si a la primera edició, la primera desemmascarada va ser Georgina Rodríguez, en aquesta ocasió, el plat fort va ser La Toya Jackson. La cantant internacional, i germana de Michael Jackson, es trobava sota la màscara de Menina, que va ser la que va causa més expectació a l'estrena, ja que no sabia parlar espanyol i va donar lloc a propostes molt diverses per part dels investigadors. Menina i Ángel van ser les màscares que van arribar a l'assalt final del primer programa, les quals es van haver d'enfrontar per la seva continuïtat al format. Menina va escollir un destacat tema de Katy Parry, mentre que Ángel ho va fer al ritme de 'The time of my life'.

Un cop van actuar, el públic va votar i, finalment, van decidir desemmàscarar a Menina, qui va transmetre més interès per ser la primera estrella internacional del format a Espanya. "El que més m'agrada fer és cantar, he estat a París, tinc secrets de bellesa, i he estat una dona molt desitjada", deia Menina a la seva presentació. Però ningú podia imaginar qui es trobava rere aquesta màscara. Al darrer moment, quan els investigadors van exposar les seves propostes, van sortir noms com Natalie Portman, Sharon Stone, Andie MacDowel o Salma Hayek.

Image

Finalment, es va treure la màscara i va mostrar qui era: La Toya Jackson. "Estic feliç d'estar a Espanya i aquest és un dels meus shows preferits", va assegurar la cantant, que ja havia participat en la versió nord-americana del programa, disfressada d'Àlien. Els investigadors no es podien creure el que estaven veient: "Es un honor tenerte aquí, te admiramos a ti y a tu familia", omplint-se la boca d'afalacs mentre es mostraven molt sorpresos.

El primer grup de màscares presentades i les apostes

L'estrena va comptar amb la presència del primer grup de màscares que formaran part de la segona edició. Arturo Valls va anar presentant, una a una, aquestes primeres: Cocodrilo, Menina, Erizo, Ángel i Cactus. Sens dubte, tal com van mostrar les xarxes socials, ens trobem davant una edició amb més dificultat, ja que els espectadors es trobaven més perduts, en comparació amb la primera edició.

Cocodrilo

"El cocodrilo es trapero", "vengo de las Américas", va mostrar una copa a la mà, "me han invitado a cenar a la Casa Blanca", "el zorro y yo somos buenos amigos", i va donar a un polsador amb la mà. Aquestes són algunes de les pistes que va mostrar el Cocodrilo, qui va fer que els investigadors proposessin a Enrique Iglesias, Pablo Alborán, Pau Gasol o Maluma com a possibles emmàscarats.

Erizo

Erizo es descrivia de la següent forma: "Conegut mundialment, sensual, i no necessito dobles". Aquestes són algunes de les pistes que va desvetllar al primer programa, fet que va comportar perquè els investigadors proposessin a AuronPlay, Carlos Moyá, David Janer i Millán Salcedo com a possibles emmascarats.

Ángel

Es cuida, viu rodejat de platges i muntanyes, i el coneixen per la seva bondat i bellesa, va assegurar Ángel davant l'atenta mirada dels investigadors, que van quedar impressionants per l'espectacularitat de la seva disfressa. Victoria Abril, Pepa Flores, Elena Tablada i Ángela Molina van ser les propostes que van esmentar els investigadors.

Cactus

En aquest cas, Cactus va mencionar les següents pistes: li encanta la música, menciona Las Vegas, és una persona "fiestera", i podria haver estat líder mundial, fent abraçades als mítings. Cactus va actuar tan bé que els investigadors van mencionar que podria ser cantant professional, i les seves apostes van ser Paloma San Basilio, Cristina Cifuentes, Verónica Castro i Carla Antonelli.

ETIQUETES:

Deixa un comentari