NOUS CAPÍTOLS FOX anuncia la data d'estrena de la 3a temporada de 'New Amsterdam' que haurà de fer front a la covid

Imatge del 1er episodi de la 3a temporada de 'New Amsterdam'

L'equip mèdic de l'hospital es posarà a prova davant de les dificultats d'una pandèmia global

Aquest dilluns s'ha anunciat la data d'estrena de la nova temporada de la sèrie 'New Amsterdam'. Serà el proper 2 de juny a les 22h a la cadena FOX. Abans, els seguidors poden tornar a veure els episodis de les dues primeres temporades a Netflix i cada tarda de dilluns a divendres a les 19.15h a FOX.

A la tercera temporada de 'New Amsterdam', l'inconformista Max Goodwin (Ryan Eggold) i el seu excepcional equip de metges i infermeres tornen en un moment de plena actualitat. L'entrega del Max i el seu equip per recompondre el desastrós sistema d'atenció mèdica es posarà a prova enmig de les dificultats extremes i angoixants d'una pandèmia global. Però a aquests herois de la medicina no els importen els obstacles que es troben en el seu camí, els mou l'esperança i el compromís de revolucionar l'atenció mèdica i d'ocupar-se dels pacients un a un. En el primer episodi, l'hospital New Amsterdam encara s'està recuperant de la pandèmia quan un avió s'estavella a l'East River. Quan els investigadors vénen a interrogar a la tripulació del vol, Iggy lluita contrarellotge per a ajudar el pilot a descobrir la veritat. El Max investigarà l'escassetat de medicaments després que un dels seus contragués la Covid-19.

El repartiment tornarà a estar encapçalat per Ryan Eggold (The Blacklist, Sensación de Vivir), Janet Montgomery (Salem), Freema Agyeman (Sense8), Jocko Sims (The Last Ship), Tyler Labine (Deadbeat) i Anupham Ker (Sense8).

ETIQUETES:

Deixa un comentari