Pablo Capuz: "El Rai té una crisi d'identitat molt forta"

Pablo Capuz

Entrevistem a l'actor que interpreta al personatge del Rai, a la sèrie de Movistar+ 'Merlí. Sapere Aude', que acaba d'estrenar la segona temporada

Per Marc Larroya

ENTREVISTA A PABLO CAPUZ

El ric de la classe i molt més que un amic del Pol durant la primera temporada, el Rai viurà una crisi d'identitat. Capritxós com la seva mare, però amb un buit interior molt gran, en aquesta segona temporada, veurà com el Pol no té temps per ell i haurà de trobar el seu camí.

Com definiries aquesta nova temporada?

És una temporada on els personatges busquen la felicitat màxima, en un moment de pèrdua important de la seva identitat en què exploren altres zones fora del seu comfort. La trama està tenyida pel conflicte personal que té el Pol Rubio i a partir d'aquí, la sèrie creix i madura molt més que l'anterior. És una temporada amb un to molt diferent.

Veiem a un Rai força diferent, sense la Minerva que es queda a l'Argentina i amb un Pol ocupat amb els seus problemes..

Té una crisi d'identitat molt forta, mentre mira d'explorar noves esferes i es trobarà que no se sent a gust. A la vegada, se sent abandonat pels seus companys i haurà de veure com segueix el seu camí.

A què creus que es deu aquest canvi d'autoestima respecte a la 1a temporada en què vam veure un Rai ple d'energia?

El Pol passa per un moment personal molt complicat i passa olímpicament del Rai. No és dolent, simplement té una lluita molt important que no li permet altres atencions. I a la vegada, sent que hi ha molta distància amb els seus companys, sobretot emocionalment. Se sent més distant que mai, tot i que moltes vegades està amb ells.

Hi ha una gran similitud entre l'estat del Rai i el de la seva mare, que tot i tenir una casa espectacular i molts diners, caps dels dos se sent feliç

Realment tenen unes carències emocionals molt fortes, han crescut amb la part econòmica resolta, però en la part afectiva han quedat molt enrere. Ja no seria una classe social baixa, seria una classe emocional molt baixa, pèssima.

Amb què et quedes del teu personatge?

Hem quedo amb la força i l'empenta que té, que a vegades, m'agradaria tenir-la a mi també. Però sobretot és un noi molt peculiar i això m'agrada molts dels personatges.

Presentació de 'Merlí. Sapere Aude' a Barcelona (08/04/21)

ETIQUETES:

Deixa un comentari