La dràstica decisió de TV3 per fer front a Rocío Carrasco

Jordi Basté i Mònica Terribas a "Nexes"

La cadena desplaça el darrer programa de Terribas i Basté i emetrà el programa 'APM?' a les 22h

L'expectació generada per l'entrevista en directe a Rocío Carrasco, que aquest dimecres a la nit emetrà Tele 5, ha obligat a TV3 a prendre una dràstica decisió.

El darrer programa de Jordi Basté i Mònica Terribas, s'havia d'emetre aquest dimecres a les 22h, però la cadena ha decidit fer canvis d'última hora, en previsió d'una derrota davant de Tele 5. 'Nexes', que ha estat la gran aposta d"entreteniment' de la temporada a TV3, no ha acabat d'enganxar als espectadors: una quota mitjana de l'11,7%.

Per això, la cadena pública, ha decidit recuperar el programa de zàping 'APM?', que ara emetia cada dijous després del 'Polònia', i es podrà veure aquesta nit a les 22h. Aquest moviment, provocarà que 'Nexes', que farà el seu últim programa dedicat al verd estimar, passi a les 22.45h i evitar així l'inici de l'entrevista a Carrasco.

Dijous, 'El Tricicle' contra 'Supervivientes'

No serà l'únic canvi a la graella. El moviment de l"APM?', provocarà que dijous, després del Polònia, TV3 rellevarà el show d'humor 'Celebrem', que va estrenar fa tan sols una setmana. Al seu lloc, la cadena ha programat l'estrena a televisió de 'HITS'. 'HITS', l'espectacle del grup 'El Tricicle', es va emetre al teatre Coliseum de Barcelona l'any 2020. El show, reuneix dotze esquetxos mínimament reduïts i un ampli resum, compost de gags molt curts, que tanca l'espectacle i deixa el públic a punt del col·lapse respiratori. Gairebé tots hi apareixen tal com es van estrenar, ja que el pas del temps, tret d'aspectes tecnològics que han obviat o variat, no els ha afectat gens ni mica.

A partir de les 00.20h, TV3 seguirà amb un altre espectacle de la companyia: 'Tricicle 40', un retrat vibrant i ple d'humor de la darrera gran companyia de teatre gestual.

ETIQUETES:

Deixa un comentari