El Juli revela la seva incògnita a 'Com si fos ahir'

Com si fos ahir (TV3)

El jove professor explica a l'Anna que pateix un trastorn mental que va començar amb les drogues

La sèrie líder de les sobretaules a Catalunya, 'Com si fos ahir', ha revelat aquest dijous un dels secrets que més volien conèixer els seus seguidors. Es tracta de la història que hi ha al darrera de l'enigmàtic personatge de'n Juli, interpretat per l'actor Aleix Melé, un professor que manté una relació amb l'Anna. Feia dies que els espectadors veien com el Juli evitava quedar-se a casa de la noia i fins i tot es prenia diverses pastilles. Finalment ja coneixem el seu secret: pateix esquizofrènia.

Es tracta d'un trastorn mental poc habitual a les sèries de televisió i que a partir d'ara, tindrà presència cada migdia a TV3. El Juli ha explicat com tot va començar fa sis anys a partir d'un brot psicòtic. Una època de molt estrès, alcohol i drogues fins que va començar a notar-se molt estrany i tenia idees rares. Fins que va començar a sentir veus a través del telèfon mòbil i va tenir deliris que el van dur a ser ingressat 3 mesos a psiquiatria.

Un relat colpidor que encaixa amb un moment on on els trastorns mentals han crescut amb força, degut a la pandèmia i després de l'anunci de 'La Marató de TV3', que anirà dedicada a aquest tipus de malalties.

ETIQUETES:

Deixa un comentari