FAKE NEWS? Carrasco deixa en evidència a Lydia Lozano: "Ella sap que el que explica no és cert"

Lydia Lozano amb la polèmica portada

Les proves aportades per la filla de Rocío Jurado relacionades al conveni de custòdia dels fills desmonten la versió de la periodista i Antonio David

L'emissió de l'episodi 7 de la doscusèrie sobre Rocío Carrasco que va tornar a arrasar en audiències, va tornar a deixar en evidència a la periodista Lydia Lozano. La col·laboradora de Tele 5 era una de les participants al debat del documental i va veure com Carrasco va aportar les proves d'una de les múltiples mentides que Antonio David Flores hauria llançat contra ella. Es tracta del suposat acord acord al que haurien arribat, pel qual els nens passarien quinze dies amb cadascun i ella, rebia una compensació econòmica a canvi. Una informació falsa, que Flores va fer arribar a Lydia Lozano, i que aquesta va difondre als mitjans sense contrastar amb l'altra part afectada.

Rocío Carrasco va ensenyar el conveni regulador que havia acordat amb Flores i en cap moment s'especificava cap compensació econòmica a canvi. Un relat totalment contrari al que havia explicat Lozano a la revista 'Sorpresa'. La revelació va deixar fora de lloc a la col·laboradora, que tant sols unes hores abans havia posat el crit al cel per un article de Laura Fa, en què criticava el seu paper en tot aquest afer.

Rocío Carrasco va explicar la intenció de Flores: "Aquest ésser sabia que en el moment en que jo veiés això, la meva reacció i la reacció lògica de qualsevol persona hagués estat: 'Doncs ja no hi ha conveni!". La filtració falsa d'Antonio David a Lozano hauria tingut com a objectiu forçar a Carrasco a retirar l'acord, i que Antonio David, en cas de no respectar-lo, veiés menys temps als seus fills.

Les proves documentades van deixar a la periodista molt descol·locada i les xarxes van esclatar en contra de Lozano. El cas de la filla desapareguda d'Al Bano i Romina Power, en que la periodista havia assegurat per error que sabia que era viva, va fer indignar a molts espectadors.

La justificació de Lydia Lozano

Des del plató, on Lydia Lozano participava del debat, va explicar que se sentia "fatal" i "enganyada" per Antonio David: "Per a mi, era notícia que tinguessin un acord, però encara més el que se'm va explicar que tot era a canvi de diners". Segons Lozano ella s'hauria limitat a donar per bones les explciacions d'Antonio David, sense haver vist el document.

Rocío Carrasco va deixar clar durant l'episodi que ella tenia constància de la jugada que van fer Flores i Lozano: "Ell ho fa amb connivència amb ella, ella sap que el conveni que narra a la revista no és cert, sap que no ha hagut de renunciar a res, a l'inrevés, que el que se li ha donat ha estat tota la facilitat del món, ella ho sap".

Els col·laboradors critiquen el paper de Lozano

Paloma García Pelayo va sortir en defensa de la feina del periodista: "No totes les coses són com semblen. Em nego a pensar o a dir que en aquesta època es treballava així. De sempre en aquesta professió cal contrastar les fonts". Per la seva banda, Marc Giró va replicar amb contundència a Lozano: "Vas fer un acte de fe creient-te aquesta versió". Corredera va voler donar un cop demà a la seva companya i va demanar no treure el focus d'Antonio David, el protagonista del fals relat.

ETIQUETES:

Deixa un comentari