ESTRANYA DESAPARICIÓ Aquest serà el proper 'Crims' de TV3

Crims (TV3)

Anna Permanyer va entrar a fer una breu gestió a la Torre Atalaya de la Diagonal, però no en va sortir

Aquest dilluns 12 d'abril, TV3 recupera un dels programes de més èxit del moment, que va aturar-se per Setmana Santa. Es tracta de 'Crims' que emetrà un nou capítol de la segona temporada.

El cas Permanyer

Anna Permanyer és una psicòloga i mare de família. La tarda del 27 de setembre del 2004 es dirigeix a fer una breu gestió a l'edifici Atalaya, a la confluència entre Diagonal i avinguda Sarrià de Barcelona. L'Anna hi té un pis en lloguer, i la seva llogatera està interessada a llogar-li també la plaça d'aparcament i potser el traster. Un cop entra a l'edifici, però, no en torna a sortir. Anna Permanyer ha desaparegut completament i ningú sap per què.

Tota la ciutat es veu colpida preguntant-se què s'amaga darrere la desaparició sobtada d'aquesta mare de família. Sembla que tot ha estat un segrest, però els dies passen i no en tenen cap notícia, fins que una trucada ho canvia tot.

ETIQUETES:

Deixa un comentari