Antonio David va demanar 60.000 euros a Tele 5 per explicar l'agressió de la seva filla

Jorge Javier Vázquez a 'Sábado Deluxe' (Tele 5)

'Sábado Deluxe' revela l'oferiment de l'ex de Rocío Carrasco, pocs mesos després dels fets

Les revelacions de Rocío Carrasco sobre l'agressió que va patir per part de la seva filla, Rocío Flores, va provocar una contundent rèplica d'Antonio David Flores. L'ex de Carrasco la va acusar de ser "una mala mare", en sortir dels jutjats divendres passat. Aquest dissabte, el programa 'Sábado Deluxe', va donar a conèixer una nova informació que va tirar per terra les paraules d'Antonio David. Segons la qui va ser directora del 'Deluxe', Carlota Corredera, el pare de Rocío Flores va oferir explicar-ho tot l'any 2012 i va demanar una xifra astronòmica de 60.000 euros per explicar el seu relat dels fets. Una informació que la pròpia Corredera, va explicar a través del mòbil durant l'emissió del programa i que va deixar a Jorge Javier Vázquez, sense paraules.

"Sent Carlota Corredera directora del 'Deluxe', un any després de l'altercat entre mare i filla, Antonio David es va reunir amb ella i amb la directora de continguts de la productora per venir a explicar aquest tema", va revelar el presentador. "Ell va dir 'no entenc com una mare pot ser tan cruel amb la seva filla explicant aquest episodi' quan ell pretenia venir a explicar-lo aquí? Toca't els collons", va afegir Jorge Javier.

Vázquez també va detallar els dos motius pels quals finalment el programa no va acceptar fer aquesta entrevista. El primer, "perquè és un tema que concerneix a una menor d'edat" i en segon lloc, "perquè va demanar tantíssims diners que era inassolible. "I ara, tu em diràs que la defensa a una filla li poses aquest preu?", va reflexionar Jorge Javier, dirigint-se a Kiko Matamoros.

Antonio David respon

Antonio David Flores no va tardar en posar-se en contacte amb el col·laborador, José Antonio León que estava a la tertúlia en directe. "Es descollona, mai s'ha reunit, no ens està veient i diu que no tergiversem i que el preu l'ha posat una altra persona, no ell", va transmetre León per boca de Flores. Davant d'aquesta reacció, Jorge Javier va tornar a replicar a Antonio David, per afegir que a la reunió hi havia una tercera persona. "Hi havia el seu ex-representant, que diu fins i tot, el nom del restaurant en el què es van reunir. Tu et creus que Carlota i Menchu s'inventaran això? És flipant, una persona normal es queda en silenci", va dir el presentador.

Avançament de l'episodi 8 de Rocío

El programa també va descobrir el tràiler del següent episodi, en què Carrasco parlarà de l'agressió que va patir per part de la seva filla. "Vull que parem molta atenció al moment en el què es puja la música en aquest tràiler, perquè els nostres companys del documental s'han vist en la necessitat de silenciar els terribles i dolorosos moments, que va viure Rocío Carrasco a mans de la seva filla", va avisar Jorge Javier Vázquez. Carrasco ja havia anunciat dimecres durant l'entrevista, que tant ella com la productora havien acordat censurar alguns moments del relat per innecessaris.

A l'avançament, Rocío explica que la seva filla li va arribar a dir "no saps la que us tenen preparada", en to amenaçador, dies abans de l'agressió. "Comença a pegar-me, però mentre ella em pega va cridant 'no em peguis, no em peguis, no em peguis' i jo la mirava i era ella la que em pegava a mi, jo sabia que això obeïa a alguna cosa que no era normal".

ETIQUETES:

Deixa un comentari