Així serà l'entrevista a Rocío Carrasco

Rocío Carrasco (Tele 5)

El representant de RTVE a Eurovisió, Blas Cantó, versionarà un tema de Rocío Jurado com a banda sonora de l'especial

Gran expectació per l'entrevista en directe d'aquest dimecres a Telecinco. Després de l'emissió dels set primers episodis de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', la sèrie documental farà una pausa per a cedir el testimoni a la seva protagonista, Rocío Carrasco. La filla de jurado anirà al plató per a abordar els aspectes més rellevants sobre la seva vida que ja ha hanat revelant a la docusèrie.

El programa estarà presentat per Jorge Javier Vázquez i Carlota Corredera. No estaran sols, Marc Giró, María Patiño, Antonio Rossi, Ana Bernal-Triviño, Paloma García Pelayo i Samanta Villar, estaran com a col·laboradors. Però segons ha avançat 'Sálvame', l'entrevista comptarà amb 28 persones més, representants de la societat civil, col·laboradors i periodistes que també podran fer les seves preguntes.

La música del programa anirà a càrrec del representant espanyol a Eurovisió, Blas Cantó, que versionarà la cançó de Rocío Jurado, 'Como las alas al viento', mentre Rocío Carrasco fa la seva entrada al plató. Molt probablement Carrasco, anirà acompanyada pel seu marit Fidel Albiach, segons ha avançat la cadena.

Durant l'entrevista, Rocío Carrasco analitzarà l'enorme repercussió social, política i mediàtica que ha generat la sèrie documental i aclarirà els possibles dubtes que hagin pogut sorgir arran del seu testimoni. Però també haurà de respondre a la resposta que va donar la seva filla i que contradeien la seva versió.

ETIQUETES:

Deixa un comentari