Surrealista nevada al plató de 'Planta Baixa'

'Planta Baixa' (TV3)

El programa d'Ustrell fa broma amb la previsió de nevades a Catalunya en plena connexió amb Francesc Mauri

Els espectadors que aquest dijous al matí miraven el 'Planta Baixa' de Ricard Ustrell, encara estan en estat de xoc. "A partir d'aquest vespre començaran a baixar les temperatures oi Francesc Mauri?", ha preguntat Ricard Ustrell, durant una connexió amb un dels homes del temps més mítics de TV3, Francesc Mauri. "Doncs sí", ha respost el meteoròleg. "Espera Mauri que està nevant ja, aquesta nevada estava contemplada? Neva molt ja no ens hi veiem aquí", ha afegit Ustrell mentre els espectadors veien estupefactes com una cascada de porexpan anava caient damunt d'Ustrell i el col·laborador Jordi Asturgó.

"Quan començarà a nevar Mauri? ha preguntat Ustrell mentre s'anava tirant la neu pel cap amb Asturgó. Mauri ha seguit fent la previsió del temps com si res, mentre es podien sentien els somriures i la imatge surrealista del plató ben blanc.

Mauri que en un principi no sabia com actuar o no era conscient del que passava a l'estudi, ha mirat d'esquivar la broma: "no aquesta hora no està contemplada cap nevada". Ustrell que ha volgut seguir la broma: "que no ens estàs veient? Hi ha una nevada forta ara mateix, ja no ens hi veiem".

Mauri que ha mirat d'evitar entrar al joc, ha resumit la previsió del temps així: "Demà hi haurà ruixats sorpresa", una frase que ha deixat en safata la resposta a Ustrell: "Sí, com el que hem viscut aquest matí a 'Planta Baixa'". Una taula colgada per la neu, i els col·laboradors amb el diari al cap, ha estat la imatge d'un matí, que ha acabat amb un sol esclatant a Barcelona. Les màquines llevaneus hauran de desviar-se als estudis de TV3.

ETIQUETES:

Deixa un comentari