Mor el cantant i exconcursant d"Operación Triunfo' Àlex Casademunt

Àlex Casademunt

El cantant ha perdut la vida en un accident de cotxe a Mataró

El cantant Àlex Casademunt, concursant de la primera edició d"Operación Triunfo', ha mort aquest dimarts als 39 anys d'edat en un accident de cotxe a Mataró. Segons un comunicat de la Policia Local del municipi, el sinistre va tenir lloc a les 21.44 h, a la carretera de Cirera per un xoc frontal entre el vehicle de Casademunt i un autobús de la línia 5 del servei Mataró Bus, que circulava sense passatgers. El cantant va morir a l'acte.

La seva agència de representació ha lamentat els fets a través de Twitter: "Sentim molt la notícia de la seva defunció. Molts d'ànims a tota la família i als seus amics. Descansi en pau".

Casademunt va saltar a la fama en la primera edició del concurs musical 'Operación Triunfo'. El cantant va formar part del grup 'Fórmula Abierta', amb qui va aconseguir que la cançó "Te quiero más" fós un èxit de vendes. També havia treballat per a molts formats de televisió com 'Mira quién baila', 'Crónicas marcianas', 'Los Lunnies' o el concurs musical 'Cantamania' a TV3.

Condol dels seus companys

Molts dels concurants de l'edició de Casademunt a 'Operación Triunfo', s'han despertat amb la notícia i han utilitzat les xarxes socials per enviar el seu missatge de suport als familiars i amics. També la directora del càsting de 'Gestmusic', Noemí Galera ha volgut recordar el cantant.

Instagram de David Bustamante
Gisela al seu compte d'Instagram

ETIQUETES:

Deixa un comentari