13 ANYS DESPRÉS Mediaset cancel·la 'Mujeres y Hombres y Viceversa'

MyHyV (Cuatro)

Les pèssimes dades d'audiència precipiten el final del programa després de 13 anys en antena

Era un 9 de juny de l'any 2008 quan Telecinco estrenava a la franja matinal un nou espai de cites per a conèixer l'amor ideal. Des d'aleshores, ha estat conduït per diversos presentadors com Ema Garcia, Toñi Moreno i Jesús Vázquez, que el presenta actualment.

Segons ha publicat Bluper, Mediaset hauria cancel·lat definitivament 'Mujeres y Hombres y Viceversa', que posarà punt i final el proper dijous 25 de març. El dating xou presentat per Jesús Vázquez feia temps que no aixecava cap, tot i els canvis introduïts en la mecànica. Ni la incorporació de Jorge Javier Vázquez amb el seu "tron gai" han revertit la situació. Les xifres d'audiència que aconsegueix, estan molt per sota de la mitjana de Cuatro, entre el 2 i el 3% a Catalunya.

ETIQUETES:

Deixa un comentari