"Si no em fa una fel·lació la guapa, me la farà la gorda i sinó el 'maricón'"

Moment de l'entrevista a Planta Baixa

'Planta Baixa' explica com viu l'homosexualitat un noi gitano al barri de la Mina

El programa de Ricard Ustrell, Planta Baixa ha anat al barri de la Mina. En un reportatge emès aquest divendres, hem pogut conèixer com es viu l'homosexualitat dins del col·lectiu gitano.

L'entrevistat, Evans Lagerfeld, ha volgut parlar sense embuts i amb contundència. "Als gitanos els va el rotllo, i t'ho dic aquí, i al que passi. A mi m'han tirat la canya molts gitanos que estan casats", ha explicat el noi. Tot i això, ha aclarit que es viuen situacions de menyspreu. "Es pensen que no ets prou home i que per tant, poden fer amb tu el que vulguin." "Si no em fa una fel·lació la guapa, me la farà la gorda i sinó el 'maricón'", ha afegit.

L'Evans també ha volgut defensar que la comunitat gitana no rebutja els homosexuals i que mai l'han insultat al barri. En canvi si que s'ha vist menyspreat a la feina. "No m'ubiquen a ser gitano, perquè es pensen que nosaltres no treballem i em diuen que sóc sud-americà o italià", ha explicat.

L'Evans ha acabat l'entrevista desitjant que el seu exemple pugui servir per ajudar a nois que, com ell, vulguin viure la seva sexualitat en llibertat i respecte.

ETIQUETES:

Deixa un comentari