Revolució a la sèrie 'Com si fos ahir'

La nova parella d'en Quique i la Cristina

Cares conegudes pels espectadors de TV3, arriben per canviar les vides dels protagonistes

Aquest dilluns, els espectadors de la sèrie dels migdies de TV3, 'Com si fos ahir', ja van poder conèixer el Juli (Aleix Melé). Es tracta d'un encara desconegut simpàtic solter, enamorat de la seva feina com a mestre en una escola de Sabadell, i que amaga alguna cosa. Però aquesta serà una setmana de novetats i retorns.

Dimecres, cares molt conegudes pels espectadors de TV3, s'incorporaran a la sèrie. L'actriu Carlota Olcina (Laberint d'ombres, El cor de la ciutat, Nit i dia o Merlí) interpretarà a la Cristina, la parella d'en Quique (Biel Duran). Duran havia estat en Toni a 'Nissaga de Poder', el Ramonet a 'La memòria dels cargols' o l'Àlex de 'Cites'. Ara, seran els pares d'un nen que va a la mateixa classe que l'Èric, el fill gran de la Noe. Una parella que sembla el matrimoni perfecte, però no serà el cas.

Dijous serà el tron de l'Eulàlia, interpretada per Vicenta N'Dongo, ('Dinamita', 'El cor de la ciutat, 'Aquí no hay quien viva'). La Sílvia i la Gemma la van conèixer el cap de setmana que van marxar de viatge. És una executiva d'alt nivell solitària però plena d'energia i ganes de viure que entrarà com un huracà en la vida de les dues amigues.

Divendres s'incorporarà la Gina, (Meritxell Huertas), que hem pogut veure a 'Aída', 'Pel davant i pel darrere' o 'Confessions de dones de 30)'. Dimecres vinent serà el torn de l'Ignasi, l'actor Juli Fàbregas ('El cor de la ciutat, 'Les de l'hoquei'). Són dos excompanys de l'escola on anaven els protagonistes, el Reina Sibil·la, però que no eren del seu grup d'amics. La Gina era més coneguda com "la balena". Ara, molts anys després, encara no els ha perdonat el tracte que va rebre quan compartien institut. I l'Ignasi té més d'un compte pendent amb la Marta.

Nous actors

El Juli (Aleix Melé), un jove mestre d'escola.

La Cristina (Carlota Olcina) i el Quique (Biel Duran), els pares d'un nen que va a la mateixa classe que l'Èric, el fill gran de la Noe

Eulàlia (Vicenta N'Dongo), una executiva plena d'energia.

La Gina (Meritxell Huertas) i l'Ignasi (Juli Fàbregas), seran dos excompanys del Reina Sibil·la que compartien classe amb els protagonistes, però no eren de la seva colla.

ETIQUETES:

Deixa un comentari