Júlia Otero anuncia que pateix càncer

Júlia Otero celebrant els 3000 programes de 'Julia en la Onda'

La periodista es retira temporalment de la ràdio per sotmetre's a un tractament de quimioteràpia

La periodista Júlia Otero, ha anunciat aquesta tarda al seu programa de ràdio, 'Julia en la Onda' que li han detectat un càncer. En un comunictat d'àudio que ha fet ella mateixa als espectadors, ha aprofitat per afegir que es retira temporalment del seu espai per a fer el tractament de quimioteràpia.

La comunicadora ha explicat que "el dimarts passat en un control rutinari, d'aquests que tots hem de fer-nos, va arribar la sorpresa. En un raconet hi van aparèixer cèl·lules egoistes, com les anomena el doctor López Otín". "La paraula càncer fa por, però estic aprenent a pronunciar-la en primera persona des de fa sis dies", ha assenyalat la periodista que ha afegit que "no és fàcil, però aquí estem. A les coses cal dir-les pel seu nom".

Otero tot i avançar que estarà allunyada dels micròfons durant un temps, no vol desconnectar totalment de les ones: "Entre quimio i quimio faré un volt per la ràdio". La presentadora ha volgut mostrar el seu agraïment "a les noies i nois de 'JELO'" (diminutiu per referir-se a Julia en la Onda). "Aquest és un equip extraordinari en tots els sentits. Professionalment són molt bons, però el seu fort és la categoria humana".

"No vull oblidar als meus caps d'Onda Cero i Atresmedia, perquè no hi ha dia que no rebi d'ells una dosi de 'mimos' i pensaments positius". Durant el periode en que Julia Otero estigui allunyada dels micròfons, Carmen Juan, s'encarregarà de conduir 'Julia en la Onda' cada tarda a Onda Cero.

Àudio del comunicat de Júlia Otero

Una allau de missatges de suport

Des del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, a companys seus de les diverses etapes a les ràdios i televisions, han volgut enviar el seu missatge de suport a Otero. És el cas de Jose Luis Gallego, que ha penjat una foto de la seva etapa a 'La Columna' a TV3, o el presentador del 'TN' i antic col·laborador d'Otero, Carles Costa. Tampoc han volgut faltar els competidors radiofònics de Júlia Otero, Toni Clapés o Carles Francino.

ETIQUETES:

Deixa un comentari