Jordi Évole pateix un atac de 'cataplexia' en directe a 'El Intermedio' i descol·loca al presentador

Moment en que Évole perd la força a 'El Intermedio'

El català pateix un traston que perd la força muscular quan riu

Jordi Évole va patir aquest dijous un atac de cataplexia en directe durant la seva visita a 'El Intermedio', el programa que presenta el Gran Wyoming a La Sexta. El succés va deixar atònit a Wyoming en veure que Évole es desplomava damunt de la taula. "Però què li passa a aquest home?".

Évole va quedar estès a pes mort, amb el cap totalment recolzat sobre la taula durant uns segons. Un atac de cataplexia causat per un atac de riure que li havia provocat Wyoming.

L'ex presentador del 'Salvados', va explicar després de recuperar-se el seu trastorn. "És un problema que tinc. Em medico, però tu em fas molta gràcia", va dir Évole, assegurant que "molta gent ho pateix": "No m'agradaria que la gent digués que estem frivolitzant sobre la cataplexia, de fet, aprofito per a dir que aquesta malaltia existeix i és fotuda".

La cataplexia és un trastorn que provoca una pèrdua sobtada de força muscular durant un atac de riure. Es tracta d'una feblesa que pot causar caigudes o, en casos greus, desmais.

Aquest va ser el moment

ETIQUETES:

Deixa un comentari