Évole torna a La Sexta amb aquests potents entrevistats

Jordi Évole

José María Aznar, el youtuber Ibai Llanos o el pare de Nadia, alguns dels noms que passaran pel programa 'Lo de Évole'

Aquest diumenge torna a La Sexta, 'Lo de Évole', el programa del seu presentador estrella, Jordi Évole, que estrena temporada. Si la primera va estar centrada en la presó, amb entrevistes a Sandro Rossell o Oriol Junqueras, ara el programa aposta per personatges que no acostumen a respondre les preguntes dels periodistes.

Serà el cas de l'expresident del Govern espanyol José María Aznar, que serà el protagonista d'aquest diumenge i que ja hem pogut veure algun dels temes als quals s'haurà d'enfrontar. En un avançament a les xarxes socials, Évole pregunta a l'expresident pel rei emèrit. "Què se li va passar pel cap a l'ex president quan es va assabentar que el rei d'Espanya no pagava tots els seus impostos?". "Si el que representa a la institució no creu en ella, per què creuran els altres?", respon categòric l'expresident.

L'streamer Ibai Llanos, el doctor Eufemiano Fuentes, un dels metges més polèmics en el dopatge de l'esport espanyol i Fernando Blanco, condemnat per estafa per haver utilitzat la malaltia de la seva filla, Nadia, per recollir donacions personals.

Aquests quatre no seran els únics protagonistes de la nova temporda i Évole apunta al seu compte de Twitter que se'n guarda "algun més" en una temporada que diu, serà "històrica". El primer episodi, es podrà veure diumenge a les 21.25h, amb l'entrevista a Aznar.

ETIQUETES:

Deixa un comentari